VKV Nissan Rotterdam

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Rotterdam. Wij begroeten u graag in onze showroom.

VKV Nissan Rotterdam
Showroom
VKV Nissan Rotterdam
Koperstraat 18
3067 GL Rotterdam
(010) 4563333
Postadres

VKV Nissan Rotterdam
Postbus 2241
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vkvgroep.nl (Verkoop)
hanny.hulleman@vkvgroep.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 7.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur

Onze medewerkers van VKV Nissan Rotterdam

De ervaring van onze klanten:

Bekijk alle reviews

De Nissan dealer
van Rotterdam en omgeving.

VKV Nissan Rotterdam is gunstig gelegen aan de Koperstraat 18 nabij de afslag “Prins Alexander” aan de A20 en is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Capelle aan den IJssel, Schiebroek, Schiedam, Crooswijk, Hillegersberg, Ommoord, Kralingen, ‘s Gravenland, Spaanse Polder en Alexandrium (kortom: groot Rotterdam). Bij VKV Nissan Rotterdam kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, Nissan occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. Door de centrale ligging is deze Nissan vestiging goed bereikbaar voor vele mensen in de regio Rijnmond.

VKV Nissan Rotterdam biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij VKV Nissan Rotterdam staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Rotterdam. De medewerkers van VKV Nissan Rotterdam helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!