VKV Dacia Waalwijk

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Waalwijk. Wij begroeten u graag in onze showroom.

VKV Dacia Waalwijk
Showroom
VKV Dacia Waalwijk
Van Andelstraat 3
5141 PB Waalwijk
(0416) 650030
Postadres

VKV Dacia Waalwijk
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vkvgroep.nl (Verkoop)
erik.nijenhuis@vkvgroep.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vr: 8.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Za: 9.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur

Onze medewerkers van VKV Dacia Waalwijk

De ervaring van onze klanten:

Bekijk alle reviews

De Dacia dealer
van Waalwijk en omgeving.

VKV Dacia Waalwijk is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Babylonienbroek, Besoijen, Drunen, Heusden en uiteraard Waalwijk en is gevestigd aan de Van Andelstraat 3 in Waalwijk. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. VKV Dacia Waalwijk is centraal gelegen bij de afslag Waalwijk aan de A59 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in Brabant. Door de gunstige ligging is de vestiging ook binnen een kwartier te bereiken voor mensen uit bijvoorbeeld Tilburg of ‘s Hertogenbosch.

VKV Dacia Waalwijk biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Voor onderhoud aan uw Dacia is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Bij Dacia gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, want alleen met originele onderdelen is het niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort 100% gegarandeerd. Tevens wordt u bij ons altijd vakkundig geholpen door speciaal opgeleide Dacia-technici. Bovendien weet u precies waar u aan toe bent omdat wij scherpe All-in prijzen hanteren.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Waalwijk. De medewerkers van VKV Dacia Waalwijk helpen u graag!

Let op: verkeerssituatie rondom VKV Waalwijk is gewijzigd
VKV Waalwijk heeft in Waalwijk nummer 3518. Op de snelweg kunt u vanuit alle richtingen Waalwijk Centrum 0 – 4000 aanhouden. Wanneer u dit doet en Waalwijk Centrum aanhoud vindt u onze vestiging op de Van Andelstraat 3.

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!