Onderhoud bij de dealer
Afspraak maken Onderhoudscalculator

Altijd veilig de weg op

Renault onderhoud bij VKV Renault

Onderhoud en service aan uw Renault Twingo is bij VKV Renault vertrouwd en voordelig. VKV Renault heeft altijd scherpe acties en prijzen waardoor u voor het onderhoud aan uw Renault Twingo het beste bij Renault dealer VKV Renault terecht kunt. Zo is er al onderhoud op maat voor uw Renault Twingo vanaf € 119, krijgt u 10% korting op het vervangen van de distributieriem, 25% korting op Michelin banden, gratis APK i.c.m. Renault onderhoud en zijn er nog vele andere aantrekkelijke acties.

Daarnaast biedt VKV Renault de My Renault+ pas. De My Renault+ pas kunt u afsluiten voor uw Renault Twingo en met deze pas profiteert u van vele voordelen. Deze pas kost slechts € 39,95 en daarvoor ontvangt u de volgende services: gratis vervangen van defecte lampjes, gratis bijvullen van vloeistoffen, gratis repareren van een lekke band, gratis APK, Renault Route Service (pechhulp), gratis zomercheck, gratis wintercheck en nog veel meer. Kortom: VKV Renault is de garage voor het onderhoud aan uw Renault Twingo!

Renault onderhoud op maat prijzen en acties

Bij VKV Renault profiteert u van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Profiteer vandaag nog van onze acties.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Accessoires voor uw renault

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Renault? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Renault? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Ga naar de webshop
Renault vestigingen