Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • Stap in de nieuw Renault Austral!

    Het mooiste nieuws in de wereld van hybride auto’s staat in onze showroom: de Renault Austral E-Tech full hybrid. Een sportieve, 100% hybride SUV.

    Bekijk bericht
  • Renault Megane E-Tech electric verkozen tot ‘Auto Review van het Jaar’

    Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’. Volgens de jury maakt het 100% elektrische model met zijn reeks positieve eigenschappen en betaalbaarheid de meeste indruk van alle nieuw geïntroduceerde personenauto’s in het afgelopen jaar.

    Bekijk bericht
  • Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

    De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’.

    Bekijk bericht
  • Van Mossel Voor Veiligheid

    Veilig de winter in rijden

    Oktober staat in het teken van veiligheid. De herfst is begonnen en het wordt tijd om uw auto winterfit te maken. Ga veilig de weg op en profiteer van voordelig onderhoud. Om de drukte te voorkomen is er op zaterdag 22 oktober extra gelegenheid om uw auto winterfit te maken. U kunt hierbij denken aan onderhoud, het wisselen van uw banden, het vervangen van remschijven en -blokken of een veiligheidscheck.

    Bekijk bericht
  • Prijzen nieuwe Renault Austral bekend

    De prijzen voor de nieuwe Austral beginnen bij € 36.480 voor de 96 kW (130 pk) equilibre mild hybrid advanced en € 44.980,- techno esprit Alpine E‑Tech full hybrid. De Austral is per direct de bestellen. Lees hier meer over de prijzen.

    Bekijk bericht
  • Een nieuwe locatie voor Van Mossel in Culemborg

    Per 22 augustus is onze vestiging aan de Anthonie van Diemenstraat verhuist naar de Pascalweg 29 in Culemborg. De bekende gezichten zijn mee verhuisd, dus dat blijft vertrouwd. Evenals de huidige telefoonnummers en e-mailadressen, waarop u ons kunt blijven bereiken.

    Bekijk bericht
  • Welkom bij Van Mossel Roosendaal

    De nieuwe locatie Van Mossel Roosendaal is een feit! Dat vieren wij graag samen met u tijdens de openingsweken van 9 juli tot en met 16 juli. Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij graag (nader) kennis! Uiteraard hebben we tijdens deze periode diverse unieke acties voor u. Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten op onze nieuwe locatie aan de Belder. U bent van harte welkom en u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent!

    Bekijk bericht
  • Megane

    De Nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric

    De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd! Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms. Weij verwelkomen u graag!

    Bekijk bericht
  • E-Tech engineered uitvoering: nieuwe stijl voor een nieuw leven met de hybride-technologie van Renault

    Renault introduceert de uitvoering: “E-Tech engineered”, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. De E-Tech engineered uitvoering deelt de eigenschappen en features van de succesvolle R.S. Line en is voorzien van een nieuwe frisse look met sportieve kleuren en materialen die nog meer aansluiten bij de hedendaagse trends. Prijzen volgen in een later stadium.

    Bekijk bericht
  • De volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ tech SUV

    Renault introduceert de nieuwe Renault Austral. Een volledig nieuwe en ambitieuze SUV met sportief design. De Austral is voorzien van een moderne uitrusting met onder meer 32 rijassistentiesystemen (ADAS), MULTI-SENSE-instellingen en de nieuwste vierwielbesturing.

    De levering voor de Austral begint in het najaar van 2022.

    Bekijk bericht