Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • ARKANA: de onderscheidende nieuwe crossover van Renault

    De nieuwe, onderscheidende crossover van Renault in het C-segment heet ARKANA. De showcar van het nieuwe model die Renault op verschillende internationale markten gaat aanbieden, beleeft zijn première op de internationale autoshow van Moskou, op 29 augustus aanstaande.

    Bekijk bericht
  • Mégane R.S

    De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy

    Liefhebbers kunnen zich opmaken voor nog betere prestaties en een sportiever design met de nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy die aan de Renault Sport line-up wordt toegevoegd.

    Bekijk bericht
  • Kika

    Run voor Kika ter nagedachtenis aan collega Rene

    Vorig jaar is onze collega René van de Werken (VKV Waalwijk) helaas veel te jong overleden aan de gevolgen van kanker. De kinderen, vrienden en familie van René gaan op 24 juni dit jaar weer deelnemen aan de Run for KiKa in Rotterdam, ter nagedachtenis aan René. Om dit mooie initiatief te ondersteunen heeft Van Mossel een cheque t.w.v. €1.000 overhandigd.

    Bekijk bericht
  • Prijzen Renault ZOE met nieuwe R110‑elektromotor bekend

    Renault maakt de prijzen bekend van de elektrisch aangedreven Renault ZOE voor modeljaar 2018. De belangrijkste wijziging is de introductie van een nieuwe elektromotor met 80 kW (109 pk), waarmee het model krachtiger accelereert en meer rijplezier biedt. Tevens is het aanbod licht gewijzigd en zijn nieuwe opties en kleuren leverbaar.

    Bekijk bericht
  • Renault EZ-GO, een visie op gedeelde stedelijke mobiliteit

    Renault EZ-GO: Autonome, elektrisch aangedreven, robo-auto concept voor gedeelde stedelijke mobiliteit debuteert op de Autosalon van Genève.

    Bekijk bericht
  • Renault Sport Formula One team onthult nieuwe Renault R.S.18

    Fans van het Renault Sport Formula One Team kregen een close-up van de uitdager van het seizoen 2018 te zien toen de Renault R.S.18 werd onthuld. Met behulp van speciaal gemaakte tools konden fans een verbluffende hologram-projectie van de auto zien en deze 360 ​​graden draaien om de gloednieuwe lijnen en nieuwe zwart-gele kleuren te zien.

    Bekijk bericht
  • Nieuwe elektromotor voor Renault ZOE: meer kracht, snelheid en rijplezier

    Renault presenteert de ZOE voor modeljaar 2018. Behalve het licht gewijzigde aanbod is Europa’s bestverkochte elektrische auto ook voorzien van een nieuwe elektromotor. Deze R110-motor die debuteert in de Renault ZOE levert 80 kW (109 pk) en staat garant voor een krachtigere acceleratie en meer rijplezier.

    Bekijk bericht
  • Vacatures

    Kom jij werken bij Van Mossel? Bekijk onze vacaturepagina!

    Van Mossel zoekt met grote regelmaat naar nieuwe collega’s en lanceert daarom een nieuwe “werken bij VKV’ website. Naast het aanbod van onze actuele vacatures zijn er op de pagina ook video’s en interviews te vinden die meer vertellen over de ervaringen van onze eigen VKV’ers.

    Bekijk bericht
  • De nieuwe Renault Mégane R.S.

    Liefhebbers verheugden zich lange tijd op de onthulling van de derde generatie Renault Mégane R.S. De Renault Mégane R.S. 280 EDC per 1 februari te bestellen bij VKV Renault en is vanaf mei ook te bezichtigen.

    Bekijk bericht
  • Gelimiteerde Clio R.S. 18

    Renault lanceert gelimiteerde Clio R.S.18

    Renault Sport presenteert de Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

    Bekijk bericht