088 - 463 46 90

Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

 • De VKV Groep gaat muzikaal de weg op met VINCHENZO

  De VKV Groep hecht veel waarde aan talentontwikkeling, zowel voor talenten binnen de eigen organisatie als talenten op andere gebieden. Dit is de reden waarom de dealer van de automerken Renault, Nissan, Dacia en INFINITI een partnership is aangegaan met het muzikale talent Vinchenzo.

  Bekijk bericht
 • Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes

  Doosje Lego gekregen – of gegeven – voor Sinterklaas? Je hebt er wel een paar meer nodig voor deze Renault R.S.17 Formule 1 racewagen want daar zijn meer dan 600.000 steentjes en andere stukjes Lego in verwerkt.

  Bekijk bericht
 • Renault koploper in november, Clio meest verkochte model

  Er zijn steeds meer nieuwe Renaults op de Nederlandse wegen te zien. In de afgelopen maand, november, was Renault het meest verkocht automerk in Nederland. De Renault Clio was het het populairst: 1.372 Nederlanders zijn in de afgelopen maand de showroom uitgereden in hun nieuwe Clio.

  Bekijk bericht
 • VKV Gorinchem opent nieuwe Renault Store op 15 december

  Met grote trots (her)openen wij onze nieuwe Renault Store in Gorinchem officieel op vrijdag 15 december. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tevens kunt u tot 31 december profiteren van onze speciale openingsacties!

  Bekijk bericht
 • VKV Groep genomineerd voor Online Dealer Awards!

  Vandaag zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. De VKV Groep is genomineerd voor twee categorieën: Beste Dealersite en Beste Online Leadopvolging. In deze categorieeen strijdt de VKV Groep met nog 7 andere genomineerden en maken zij kans op zowel een vak- als een publieksprijs.

  Bekijk bericht
 • Inspirerende Renault Design Masterclass van Laurens van den Acker in de TU Delft

  Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design van Renault, gaf vrijdag 20 oktober 2017 een exclusieve Design Masterclass bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft.

  Bekijk bericht
 • Renault Koleos haalt vijf sterren bij Euro NCAP crashtests

  Met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren voor de Renault Koleos bewijst Renault opnieuw zijn jarenlange ervaring en tomeloze inzet als het gaat om voertuigveiligheid. Renault behaalt zo de hoogst mogelijke score in de nieuwe testprocedures die Euro NCAP sinds 2016 hanteert.

  Bekijk bericht
 • Autoshow van Frankfurt: Renault presenteert toekomstvisie

  De autoshow van Frankfurt (IAA) is het toneel voor de wereldpremière van de Renault SYMBIOZ. Dit conceptmodel vertegenwoordigt de visie van Renault op de auto en zijn rol in de samenleving tot 2030: elektrisch aangedreven, autonoom, verbonden en ontworpen om volledig te integreren in het leven van de mens.

  Bekijk bericht
 • Renault presenteert nieuwe Mégane R.S.

  Renault Sport is verheugd met de onthulling van de nieuwe Mégane R.S. op de autoshow van Frankfurt. Sinds de lancering van de eerste generatie Mégane R.S in 2004 heeft het model een sterke reputatie opgebouwd in de high-performance-klasse van het C-segment.

  Bekijk bericht
 • Renault verkooptopper in augustus

  Het meest verkochte model is de Renault Clio en leasetopper van de maand augustus is de Renault Mégane Estate.

  Bekijk bericht