Model afbeelding

De Renault ZOE – De zuinige auto van Renault,
Revolutionair & 100% elektrisch

De ZOE auto, simpelweg revolutionair! Dat zijn de juiste woorden voor de Renault ZOE. Bent u op zoek naar een zuinige auto van Renault? Alles wat u zoekt zult u terug vinden in de Renault ZOE. Compact, 100% elektrisch, technologie die rekening houdt met u en het milieu, en een vernieuwende vormgeving.

Renault ZOE actieradius

De Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische en zuinige auto met een actieradius van 400 km NEDC. NEDC is de officiële Europese testmethode en maakt het mogelijk om auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken. Dankzij de nieuwe Z.E. 40-batterij kun je met de ZOE auto nu 300 échte kilometers rijden. Net als bij auto’s meteen verbrandingsmotor zijn er wel meerdere factoren van invloed op het energieverbruik van de auto, denk hierbij aan snelheid, rijstijl, topografie (hoogteverschillen) en temperatuur.

Opladen van de Renault ZOE

Het opladen van de ZOE auto is net zo eenvoudig als het voltanken van een auto die op benzine of diesel rijdt. Inmiddels telt Nederland ruim 7.500 publieke oplaadpunten. Het doel is om 18.000 laadpunten te hebben in Nederland vanaf 2020. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u thuis een laadpunt te laten installeren. Uw VKV verkoopadviseur kan u hierbij adviseren.

Nieuwe Z.E. 40-batterij en nieuwe motor

De vernieuwde ZOE auto is voorzien van de nieuwe Z.E. 40-lothium-ion-batterij en heeft een capaciteit van 41kWh. Hiermee is de capaciteit bijna verdubbeld ten opzichte van de 22 kWh-batterij, terwijl de afmetingen gelijk zijn gebleven. Beide batterijen hebben dezelfde eigenschappen: efficient op te laten, geen onderhoud en volledig recyclebaar. De batterij ligt onder de vloed van de auto en neemt dus geen ruimte in, in het interieur of de bagageruimte. Door de plaats van de batterij verlaagt het zwaartepunt van de auto, wat ten goede komt van het weggedrag van deze zuinige auto

Batterij huren of kopen?

Bij aanschaf van een ZOE kunt u kiezen voor batterijhuur of batterijkoop. Bij batterijkoop:

  • betaalt u de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij, zonder maandelijkse verplichtingen voor de batterijhuur. U rijdt de Renault ZOE dan vanaf € 30.390,-
  • bent u niet gebonden aan een maximaal aantal kilometer in een batterijhuur contract
  • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit

Batterijhuur, hoe werkt dat?

  • u betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van de batterijhuur is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. U rijdt al een ZOE vanaf € 22.490,-. Bijkomende batterijhuur per maand vanaf € 59,-
  • u bent altijd verzekerd van een goed werkende batterij: bij minder dan 75% capaciteit wordt deze gerepareerd of vervangen
  • Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route Service en Renault biedt een mobiliteitsoplossing als de auto niet meer kan rijden
  • Bij verkoop kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten worden overgedragen een andere partij

Benieuwd geworden naar de Renault ZOE auto? Kom gerust langs in één van onze Renault showrooms voor meer informatie of voor een proefrit.

Meer informatie

Renault ZOE – De zuinige auto van Renault foto’s

De Renault ZOE – De zuinige auto van Renault is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte ZOE kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de ZOE perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

ZOE voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ZOE staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de ZOE,
geef hem de perfecte look!

Customize de Renault ZOE geheel naar uw stijl. Bij de ZOE heeft u keuze uit acht kleuren en diverse opties en accessoires die een bijdrage leveren aan uw persoonlijke stijl. De ZOE is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (Entry, Life, Intens en Bose) met iedere een geheel eigen uitstraling.

Kom gerust langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden voor de Renault ZOE te bekijken.

 

Renault ZOE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ZOE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Renault vestigingen