Model afbeelding

De Renault Trafic,
Uw succesbooster

Wat zijn uw verwachtingen van de Renault Trafic? Een bedrijfswagen om uw zware, kwetsbare of grote pakketten mee te vervoeren? Het vervoeren van u, uw werknemers en uw materialen naar een klus? Een werkplek welke u geheel naar uw wensen kunt indelen? Wat uw wensen ook mogen zijn of voor welk doeleinde uw bedrijfswagen bestemd is, de Renault Trafic zal zeker aan uw verwachtingen voldoen!

Reist u samen met maximaal 5 passagiers naar uw klus? Ook dan heeft de Renault Trafic een perfecte oplossing voor u. Leverbaar in twee lengtevarianten is er een Renault Trafic met dubbele cabine wat er voor zorgt dat er maximaal 6 zitplaatsen mogelijk zijn. Daarnaast behoudt u een laadruimte welke is afgescheiden van het zitgedeelte. Voor welke Renault Trafic u ook kiest, u kunt gebruik maken van diverse opties en accessoires zodat de Trafic wordt afgestemd op uw wensen. Informeer eens naar de mogelijkheden bij VKV Renault.

Wat maakt de Renault Trafic zo aantrekkelijk als bedrijfswagen:

  • De Renault Trafic is leverbaar in twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten.
  • Binnenruimte is aan te passen aan de lading die u vervoert.
  • Een zeer ruime en praktische laadruimte maakt de Trafic een gewilde bedrijfswagen.
  • Met diverse opties en accessoires af te stemmen op uw wensen.
  • Mogelijkheid tot het vervoeren van passagiers met de dubbele cabine uitvoering.
  • Ergonomische binnenruimte, naar wens aan te passen.

Het is ongekend hoe veelzijdig de Renault Trafic als bedrijfswagen is. Met de Trafic heeft u de keuze uit twee lengtevarianten en twee hoogtevarianten. Dit maakt dat u vrijwel alles met de Renault Trafic kunt vervoeren en u de Trafic daar volledig op af kunt stemmen. Nog een pluspunt is dat de Renault Trafic een lage tildrempel heeft, dit zorgt er voor dat u heel gemakkelijk kunt laden en lossen. En zelfs wanneer u specifieke wensen of eisen heeft kunnen wij als Renault dealer u informeren over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar om u van verder informatie te voorzien en een proefrit in de Renault Trafic is zeker mogelijk bij VKV Renault. Of vraag vrijblijvend een online offerte aan!

Naast de Renault Trafic als bedrijfswagen is er ook de Passenger uitvoering. Deze uitvoering is uitermate geschikt als taxi. De combinatie van comfortabel personenvervoer en een aantrekkelijke prijs maken de Renault Trafic Passenger een veelzijdige en aantrekkelijke auto. Wij informeren u graag verder wanneer u geïnteresseerd bent in de Passenger uitvoering van de Renault Trafic! Kom eens een kijkje nemen in een van onze vestigingen!

Renault Trafic foto’s

De Renault Trafic is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Trafic kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Trafic perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

Trafic voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Trafic,
geef hem de perfecte look!

De Renault Trafic is een zeer veelzijdige bedrijfswagen en is leverbaar met vele uitrustingen en opties. Zo is de Renault Trafic geheel naar uw wensen en behoeften samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast kan VKV Renault uw bedrijfswagen voorzien van betimmering en belettering. Ook hierin zijn de diverse mogelijkheden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, kom dan langs bij één van onze vestigingen en laat u uitgebreid informeren en adviseren door onze specialisten.

Renault Trafic downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Trafic? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Renault vestigingen