Model afbeelding

De Renault SCENIC (NIEUW),
Nieuwste generatie familie auto

Twintig jaar nadat Renault ‘s werelds eerste compacte MPV (multi-purpose vehicle) introduceerde – de SCENIC, Auto van het Jaar 1997 en inmiddels bijna vijf miljoen keer verkocht waarvan meer dan 150.000 in Nederland – heeft Renault het concept geheel vernieuwd. Renault presenteert nu de vierde generatie van zijn karakteristieke MPV ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice-President Corporate Design.

Als er een auto is waar u veel gemeen mee heeft, dan is het toch zeker de Renault SCENIC wel! Want de SCENIC heeft vele eigenschappen die u zult herkennen. Van gevoel voor stijl, oog voor detail tot elegantie. Wanneer u kiest voor het rijden in een SCENIC kiest u voor rijcomfort, een ruimtelijk gevoel en veel bergruimte. Niet voor niets is de Renault SCENIC een gewild model van Renault!

  • Aantrekkelijk met zijn ranke, maar krachtige lijnen, zijn opvallende tweekleurige carrosserie en de standaard 20” wielen voor alle uitvoeringen – en dat is een wereldwijde primeur in dit segment.
  • Praktisch dankzij de grootste hoeveelheid bergruimte én grootste bagageruimte in zijn klasse.
  • Efficiënt dankzij een breed motorengamma, met vier dieselmotoren en twee benzinemotoren. De belangrijkste dieselmotor is er bovendien met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault.
  • Hightech dankzij de talrijke rijhulpsystemen en andere veiligheidsvoorzieningen, zoals Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection – standaard in alle uitvoeringen.
    (*) korte versie

 

Bij VKV Renault ervaart u niet alleen dat wij volledig gespecialiseerd zijn in het merk op zich, maar u profiteert ook van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Bekijk acties SCENIC

Renault SCENIC (NIEUW) foto’s

De Renault SCENIC (NIEUW) is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte SCENIC (NIEUW) samenstellen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de SCENIC (NIEUW) perfect is voor u. Dat kan bij ons heel makkelijk, stel zelf uw auto samen en vraag een offerte aan.

Stel auto samen

SCENIC (NIEUW) voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige SCENIC (NIEUW) staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de SCENIC (NIEUW),
geef hem de perfecte look!

De Renault SCENIC is standaard zeer compleets uitgerust en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Tevens zijn er vele accessoires leverbaar voor uw Renault SCENIC om de auto geheel aan te laten sluiten bij uw wensen en behoeften, zoals een trekhaak, fietsendrager, dakkoffer, auluminium dakdragers, bagagenet of een semi geintegreerd DVD systeem.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van de Renault SCENIC bij één van onze verkoopadviseurs.

Neem ook een kijkje in onze online webshop. Hier vindt u diverse accesoires voor de Renault SCENIC

Webshop
Renault vestigingen