Model afbeelding

De Renault Kangoo Z.E.,
Duurzaam & Veelzijdig

Net als de benzine en diesel versie kent ook de Renault Kangoo Z.E. uitgebreide mogelijkheden en is het een bijzonder praktische auto. Renault heeft bijzonder aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau van de Renault Kangoo Z.E., waardoor u zich helemaal thuis voelt in uw auto en optimaal uw werk kan verrichten. Kies de nieuwe Renault KANGOO Z.E. die bij u past. Met de 2 lengten, 2 tot 5 zitplaatsen en 4 versies is er altijd wel een auto die op uw wensen aansluit.

De Kangoo Z.E. is voorzien van de laatste systemen en technieken. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken. De grill en dashboard geven de Kangoo Z.E. een moderne en robuuste uitstraling, waardoor de Renault Kangoo echt een visitekaartje is voor uw bedrijf. Enkele voordelen van de Renault Kangoo Z.E. op een rijtje:

  • Verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur
  • Een ingebouwd multimediasysteem en een uitstekend navigatiesysteem
  • Zijschuifdeuren en 180° openende achterdeuren voor efficiënt laden en lossen
  • Een verlaagde laaddrempel vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen
  • Lage bijtelling van 4%

Actieradius Renault Kangoo Z.E.

De nieuwe Renault Kangoo Z.E. is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 270 km volgens NEDC. Dankzij de nieuwe Z.E.-batterij kunt u met de nieuwe Renault KANGOO Z.E. in de realiteit tot wel 200 km rijden. Dat is de beste actieradius die momenteel beschikbaar is voor elektrische bedrijfswagens!

Dit bereik varieert naargelang uw snelheid, uw rijstijl en gebruik van verwarming of de airconditioning. Om de batterij op te laden, sluit u uw auto aan op een oplaadpunt, op het terrein van uw bedrijf thuis. Bent u onderweg? Geen probleem, u kunt Renault R-Link gebruiken om de oplaadpunten binnen uw actieradius en hun beschikbaarheid weer te geven.

Renault Kangoo Z.E. foto’s

De Renault Kangoo Z.E. is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Kangoo Z.E. kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Kangoo Z.E. perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

Kangoo Z.E. voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo Z.E. staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Kangoo Z.E.,
geef hem de perfecte look!

Bij VKV Renault is het mogelijk om uw Renault Kangoo Z.E. bedrijfswagen te voorzien van diverse extra’s die uw werk makkelijker maken of uw bedrijfswagen nog opvallender maken. Wanneer u een Renault Kangoo aanschaft, dan kunnen wij uw bedrijfswagen ook voorzien van bijvoorbeeld bestickering, betimmering, een trekhaak of andere velgen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij informeren u graag.

 

Renault Kangoo Z.E. downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Kangoo Z.E.? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Renault vestigingen