088 - 463 46 90
Model afbeelding

De Renault Captur,
Captur Life

Samen de wereld ontdekken! Dat is waar de Renault Captur voor staat. Deze nieuwe urban crossover van Renault laat een combinatie zien van stijl én functionaliteit, zoals u dit nog niet eerder hebt gezien. Als het gaat om een gezinsauto heeft er absoluut een frisse wind gewaaid bij het ontwikkelen van de Renault Captur, want wat is deze auto een schitterend en robuust ontwerp.

Wat deze Renault zo’n fijne gezinsauto maakt zijn de compacte afmetingen in combinatie met volop ruimte aan de binnenzijde van de auto. Zo heeft u voor de achter passagiers wel 21,6 cm beenruimte en profiteert u van een bagageruimte met een inhoud van maar liefst 455 liter (VDA-norm en bank in voorste positie). In de Renault Captur wordt dit heerlijke gevoel van comfort en ruimte nog eens versterkt door de ver naar voren geplaatste voorruit. De customize-mogelijkheden voor de Captur zijn legio, zodat ook u een Renault Captur kunt rijden die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Ook wat betreft de multimedia is de Renault Captur standaard rijk uitgerust, hier heeft Renault groot mee uitgepakt!

Het beleven van de Renault Captur doet u bij VKV Renault! Want alleen het zien van een plaatje, foto of het lezen van de vele mogelijkheden van de Renault Captur zullen u nog niet het gevoel geven zoals u dat zult ervaren wanneer u in de auto plaatsneemt. Eenmaal achter het stuur van de Renault Captur zult u opmerken dat de auto een fijne uitstraling heeft, die u uitnodigt om de wereld te gaan ontdekken in deze crossover! Een proefrit maken in de Renault Captur zal u zeker overtuigen van rijcomfort en rijplezier!

De belangrijkste voordelen van de Renault Captur voor u:

  • Praktische afmetingen, toch volop ruimte in de auto.
  • De Renault Captur is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
  • Comfortabele instap van de auto door de hogere bodemvrijheid.
  • Uitgebreide multimedia is de standaard bij een Renault Captur.
  • Aangenaam laag brandstofverbruik en CO2-uitstoot.
Bekijk acties CAPTUR

 

Renault Captur foto’s

De Renault Captur is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Captur kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Captur perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

Captur voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Captur staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Captur,
geef hem de perfecte look!

De customize-mogelijkheden voor de Captur zijn legio, zodat ook u een Renault Captur kunt rijden die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Met name de two-tone kleurstellingen geven de Captur een herkenbare en extra onderscheidende look.

Naast de two-tone kleurstellingen is de Captur ook te personaliseren met diverse stripings, wielen en het Pack Look Exterieur bestaande uit:

  • accentuering van de grille
  • mistlamp omlijsting
  • zijstootstrips
  • sierstrip op de achterklep

Niet alleen te buitenkant van de Captur is te personaliseren, ook voor het intereur zijn er diverse mogelijkheden met accenten in het dashboard en de bekleding. Vraag gerust naar alle mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

Neem ook eens een kijkje in onze online webshop.

Webshop
Renault vestigingen