Vervang de distributieriem van uw TWINGO met 10% korting. Alleen bij VKV Renault!

Direct offerte

Distributieriem vervangen Renault TWINGO 1.2 Collection (uit 2013, benzine uitvoering)

Rekenvoorbeeld:
Laagste prijsgarantie (incl. BTW) € 425,-*
Met 10% korting bij VKV voor € 382,50*

Plan uw afspraak in

Waarom laat u uw
distributieriem vervangen?

Bij uw Renault Twingo adviseren wij eens per 120.000 kilometer of eens in de 6 jaar (wanneer u niet aan het aantal kilometers bent gekomen) de distributieriem ter vervangen. Dit doordat de distributieriem niet alleen door het aantal kilometers, maar ook door ouderdom slijt.

  • Een voorbeeld van slijtage bij gebruik is veelvuldig filerijden, dit gaat gepaard met lage toeren en veelvuldig optrekken.
  • Een voorbeeld van slijtage door ouderdom is uitdroging van de distributieriem.

Mocht uw distributieriem breken, dan zorgt dit in veel gevallen voor ernstige motorschade. In sommige gevallen is de schade permanent en valt uw auto helaas niet meer te repareren. Bij het preventief vervangen van de distributieriem voorkomt u problemen als bovenstaand én heeft u weer
5 jaar garantie op uw nieuwe distributieriem.

De voordelen van onderhoud bij VKV Renault

Tijdens het vervangen van de distributieriem van uw Renault Twingo wordt bij VKV Renault áltijd gekeken naar de overige onderdelen die in het distributiesysteem zitten, zoals de geleiderollen en de waterpomp. Dit omdat wij u liever niet over een klein half jaar weer in de garage zien met de geleiderollen of een waterpomp die alsnog vervangen moet worden, doordat deze bij vervanging van de distributieriem niet nagekeken is.

Door tijdig deze onderdelen na te lopen voorkomt u onnodig hoge kosten op (meestal) korte periode na het vervangen van de distributieriem. Uiteraard overleggen wij het vervangen van onderdelen altijd met u. Naast een uitvoerige controle in het distributiesysteem kunt u er bij ons ook zeker van zijn dat de rest van uw auto ook in goede conditie verkeerd, doordat wij de APK er gratis bij verzorgen.

Zelfs als u bij ons de garage uitrijdt hoeft u zich geen zorgen te maken over de onderdelen die vervangen zijn. Bij VKV Renault ontvangt u namelijk standaard 5 jaar garantie op de vervangen Renault onderdelen én een jaar gratis een Renault+ pas, inclusief gratis APK, zomercheck, wintercheck, vloeistoffen, lampen vervanging, ruitreparatie en bandreparatie.

Vergelijk deze garantie gerust met de universele garage om de hoek.

© 2019 Alle rechten voorbehouden. Informeer naar de voorwaarden.
*Deze prijs is gebaseerd op een Renault Twingo met benzinemotor uit 2013. De prijs is exclusief vervanging van de waterpomp.
**U kunt hier de voorwaarden van de My Renault+ Pas downloaden. De prijs van de My Renault+ Pas bedraagt slechts € 39,95.