088 - 463 46 90

Renault
Bedrijfswagendagen
Profiteer nú van maximaal voordeel

  • Tot € 5.000,- Slim ondernemen-voordeel
  • 0% Flex Financial Lease
  • Gratis accessoires tot wel € 750,-
  • Alleen geldig van 2 t/m 25 oktober 2017
Altijd de beste deal voor ondernemers!

Tijdelijk bij VKV Renault een ‘klus bij een bus’
Kom langs voor een proefrit en maak 4x kans op een klus met € 100 Advanza tegoed

Als ondernemer is het elke dag weer knokken om werk binnen te halen. VKV Renault begrijpt dit en daarom bieden wij ondernemers de helpende hand. Want als u nu een proefrit maakt in een nieuwe Renault Kangoo, Master of Trafic, dan krijgt u een Advanza waardecheque t.w.v. € 100,-*. Dit is goed voor 4 kansen op een klus! Dit starttegoed stelt u in staat om vier offertes uit te brengen op Advanza.nl op uiteenlopende opdrachten. Wie weet stroomt het werk binnen en heeft u een nieuwe Renault zo weer terugverdiend.

VKV Renault en Advanza brengen ondernemers in contact met nieuwe klanten in meer dan 100 branches. Op die manier is Advanza de ideale schakel voor ondernemers die weinig tijd hebben om online-klanten te bereiken.

Zo werkt het:

Renault Pro+ netwerk staat klaar

Gedurende de gehele looptijd van uw bedrijfswagen kunt u terugvallen op de experts van het VKV Renault-netwerk. Zo bent u er zeker van dat mocht er eens een dingetje zijn u kunt rekenen op de juiste service en eventueel vervangend vervoer op maat. Want wij weten ook: uw onderneming moet door kunnen blijven draaien.

Wilt u meer weten over de verschillende Renault Bedrijfswagens of de financiering? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een offerte op maat en ontvang 4 kansen op een klus! Vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier of neem telefonisch contacttelefonisch contact met ons op.

Meer informatie aanvragen