088 - 463 46 90

20% korting op een bedrijfswagen uit voorraad
Profiteer ook van 0% financial lease


Kom langs voor een proefrit en maak 4x kans
op een klus met € 100,-* Advanza tegoed
Altijd de beste deal voor ondernemers!

Tijdelijk bij VKV Renault een ‘klus bij een bus’
Kom langs voor een proefrit en maak 4x kans op een klus met € 100 Advanza tegoed

Als ondernemer is het elke dag weer knokken om werk binnen te halen. VKV Renault begrijpt dit en daarom bieden wij ondernemers de helpende hand. Want als u nu een proefrit maakt in een nieuwe Renault Kangoo, Master of Trafic, dan krijgt u een Advanza waardecheque t.w.v. € 100,-*. Dit is goed voor 4 kansen op een klus! Dit starttegoed stelt u in staat om vier offertes uit te brengen op Advanza.nl op uiteenlopende opdrachten. Wie weet stroomt het werk binnen en heeft u een nieuwe Renault zo weer terugverdiend.

VKV Renault en Advanza brengen ondernemers in contact met nieuwe klanten in meer dan 100 branches. Op die manier is Advanza de ideale schakel voor ondernemers die weinig tijd hebben om online-klanten te bereiken.

Zo werkt het:

Slim ondernemen voordeel:

20%** korting op alle Renault bedrijfswagens uit voorraad!

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen? Neem dan het volgende in uw overweging mee: bij VKV Renault profiteert u van kortingen oplopend tot wel 20%** en Flex Financial Lease van 0%** rente bij de financiering. Bovendien krijgt u gratis verlengde garantie en onderhoudscontract wanneer u kiest voor Flex Financial Lease tegen 0% rente.

Renault Pro+ netwerk staat klaar

Gedurende de gehele looptijd van uw bedrijfswagen kunt u terugvallen op de experts van het VKV Renault-netwerk. Zo bent u er zeker van dat mocht er eens een dingetje zijn u kunt rekenen op de juiste service en eventueel vervangend vervoer op maat. Want wij weten ook: uw onderneming moet door kunnen blijven draaien.

Wilt u meer weten over de verschillende Renault Bedrijfswagens of de financiering? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een offerte op maat en ontvang 4 kansen op een klus! Vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier of neem telefonisch contacttelefonisch contact met ons op.

Altijd de beste deal voor ondernemers!

Renault Bedrijfswagens

Meer informatie aanvragen