Missie, visie en strategie

Missie

De VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep) is een proactieve dealerorganisatie met passie voor mensen, auto’s en dienstverlening. Met als doel het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van oplossingen. Medewerkers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden het verschil.

Visie

De VKV Groep is alert op de veranderende wensen en behoeften van de klant. Deze wensen en behoeften worden herkend en direct vertaald in aantrekkelijke producten, diensten en acties. De ondersteunende afdelingen en de directie zijn er om de vestigingen en afdelingen optimaal te laten presteren. Onze medewerkers worden gestimuleerd om eigen initiatieven en oplossingen te realiseren. Bij al onze activiteiten kijken we naar de combinatie van de meest duurzame en prijsbewuste oplossing. De VKV Groep zal altijd zorgen voor voldoende rendement om bestaansrecht voor de lange termijn te garanderen.

Stijl kenmerken van de VKV Groep zijn:

Betrouwbaar, past zich aan, onderscheidend, duurzaam, menselijk, ambitieus en gedreven!

Waar kunnen onze klanten op rekenen:

Wij geven de klant waar zij/hij om vraagt
Wij geven de klant waar zij/hij recht op heeft
Wij doen wat we beloven

Hoe herkent de klant ons:

Klant voelt zich altijd welkom: de klant is het doel van onze werkzaamheden. Wij behandelen haar/hem als gast.

Persoonlijke benadering: wij tonen oprechte belangstelling voor de klant en verdiepen ons in haar/hem, zodat we maximaal aan haar/zijn behoefte kunnen voldoen.

Geen discussie: de waarheid van de klant is leidend.

Garantie met een glimlach: garantie en coulance is iets waar de klant recht op heeft. We verlenen het met een glimlach.

In de schoenen van de klant staan: de klant kan altijd op ons rekenen, wij zorgen voor een oplossing passend bij de wensen en behoeften van de klant. We zijn hierin creatief en maken persoonlijk het verschil.

Hou de klant geinformeerd: wij zorgen ervoor dat een klant weet wat we voor haar/hem hebben gedaan of gaan doen. Bij wijzigingen houden wij de klant proactief op de hoogte en gaan wij zorgvuldig om met de tijd van de klant.