Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Nissans e-Vier-pakket maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker

Nissan maakt elektrisch rijden nóg aantrekkelijker met het e-Vier-pakket. Behalve slechts vier procent bijtelling voor de volledig elektrisch aangedreven Nissans betekent dat ook vier jaar gratis snelladen, vier jaar de beschikking over een vakantieauto én vier jaar gratis onderhoud. En niet te vergeten een gratis oplaadpunt thuis of op het werk.

Voor zakelijk rijders staat het begrip ‘4 % bijtelling’ dit jaar centraal. Alleen volledig elektrisch aangedreven auto’s komen nog in aanmerking voor het laagste bijtellingstarief en voor vrijstelling van motorrijtuigenbelasting. En met het thema ‘vier’ in het achterhoofd maakt Nissan de aanschaf van de LEAF en de e-NV200 vrijwel onweerstaanbaar met het gratis e-Vier-pakket met nog vier keer vier jaar extra voordeel.

Vier keer extra voordeel
Ten eerste kunnen rijders van een elektrische Nissan vier jaar gratis snelladen bij alle snellaadstations van Fastned – met een maximum van 5.500 kWh, goed voor ongeveer 36.000 emissievrije kilometers.
Verder hebben Nissan LEAF-rijders gedurende vier jaar twaalf weken de beschikking over een gratis vakantieauto of vervangend vervoer via Hertz Autoverhuur. Voor de Nissan e-NV200 in besteluitvoering is dat acht weken en voor de zevenpersoons Evalia is dat zes weken per vier jaar.
Verder profiteren zij van een gratis vierjarig onderhoudscontract voor hun emissievrije Nissan. En nog steeds krijgen Nissan LEAF- en e-NV200-rijders met het e-Vier-pakket een gratis oplaadpunt aan huis of op het werk, inclusief basisinstallatie via Nuon.

LEAF 30 kWh
Met de introductie van de LEAF 30 kWh onderstreept Nissan opnieuw zijn pioniersrol op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij de 30 kWh-batterij heeft de volledig elektrisch aangedreven LEAF een actieradius van 250 kilometer* – meer dan alle andere auto’s in zijn segment. Daarmee is de LEAF 30 kWh voor veel meer automobilisten een prima alternatief voor een auto met een verbrandingsmotor.
Het gewicht van de 30 kWh-accu is weliswaar hoger dan dat van de 24 kWh-accu, maar dat gaat niet ten koste van de binnenruimte van de Nissan LEAF. Daardoor biedt de Nissan LEAF 30 kWh hetzelfde gebruiksgemak als de Nissan LEAF 24 kWh. Met het bijkomende voordeel dat hij een groter bereik heeft op een volle accu.

Ook voor de Nissan LEAF 30 kWh geldt slechts vier procent bijtelling, wat neerkomt op een nettobijtelling vanaf 49 euro per maand. En ook op de LEAF 30 kWh is het e-Vier-pakket van toepassing.

* Homologatie conform NEDC (New European Driving Cycle) moet nog plaatsvinden. Het bereik van 250 kilometer is Nissans doelstelling.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht