088 - 463 46 90

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV Nissan nieuws.

Nieuwe Nissan MICRA VKV Auto van de Maand

Vorige maand zijn we begonnen met de “VKV auto van de maand” en trapten we af met de Renault Kadjar. Deze maand is het de beurt aan een gloednieuw model die we binnenkort mogen verwelkomen in onze Nissan showrooms, de nieuwe Nissan MICRA.

Nieuwe Nissan MICRA

En nieuw is deze MICRA zeker! Het vernieuwde model lijkt in geen enkel opzicht meer op zijn voorganger. De auto is niet alleen langer, lager en breder, maar heeft ook een veel sportiever en moderner uiterlijk gekregen. Wat direct opvalt zijn de kenmerkende LED-dagrijverlichting in boemerangvorm, de V-vormige grille en het zwevend dak met dakspoiler. De combinatie van gedurfd design, strak gestroomlijnd exterieur en de toonaangevende technologie hebben al geresulteerd in een nominatie voor Auto van het Jaar 2017!

Nissan MICRA Pre-launch

De nieuwe Nissan MICRA is deze maand, dus vóór de officiële lancering, al te zien in de Nissan showrooms van VKV. Hieronder een overzicht van de data. U bent van harte welkom!

VKV Amsterdam  – 11 maart van 10.00 tot 18.00 uur
VKV Gorinchem   – 14,15 en 16 maart van 10.00 tot 18.00 uur
VKV Tiel                 –  13, 14 & 15 maart van 10.00 tot 18.00 uur

Aankomende maand wordt de nieuwe Nissan MICRA dus vol in de spotlight gezet bij VKV. Door middel van rijtesten, blogs en video’s komt u meer te weten over de kenmerken van de nieuwe MICRA. Ook op onze Social Media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube) zal de nieuwe MICRA regelmatig voorbij komen deze maand. Wij zijn uiteraard zeer benieuwd naar uw eerste indruk van de nieuwe MICRA! Dus laat vooral uw mening horen.

Ontvang gratis een BOSE® Wave® SoundTouch® IV system

Voor de snelle beslissers hebben we een spectaculaire aanbieding op de nieuwe MICRA. Indien is voor 31 maart een nieuwe MICRA besteld met het BOSE Personal audio system (standaard op deTekna-uitvoering, optioneel op de uitvoeringen Acenta en N-Connecta) ontvangt u van Nissan een BOSE Wave SoundTouch IV system ter waarde van € 799,-.

Meer informatie over de nieuwe MICRA

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht