Model afbeelding

De Nieuwe Nissan QASHQAI,
De ultieme crossover

De nieuwe Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden. Zowel off-road als op de weg is deze auto volledig in zijn element. Deze QASHQAI biedt pure kracht, zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle. Wanneer u kiest voor de Nissan QASHQAI kiest u voor een auto met zeer veel ruimte, standaard veel opties, een hoge zit met perfect zicht over de weg en een krachtige maar toch zeer zuinige aandrijving.

Design van de nieuwe Nissan QASHQAI

De nieuwe Nissan QASHQAI combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit. Deze ultieme crossover van Nissan ziet er beter uit dan ooit. Met een reeks prachtige stijlaanpassingen als een vernieuwd design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen.

Uitvoeringen nieuwe Nissan QASHQAI

De QASHQAI is leverbaar in diverse uitrustingsniveaus. De voordeligste uitvoering is de Visia en is standaard uitgerust met o.a.

  • 16″ stalen velgen met wieldoppen
  • LED dagrijverlichting
  • Handbediende airconditioning
  • Cruisecontrol en snelheidsbegrenzer
  • Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, stuurwielbediening en 4 luidsprekers
  • Digitale radio-ontvangst

Na de Visia volgen respectievelijk de Acenta, N-Connecta, Tekna en Tekna+ uitvoering.  De QASHQAI is leverbaar met krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren. De nieuwe Qashqai is ook leverbaar als automaat.

Wilt u weten welke uitvoering past bij uw wensen? Kom dan naar de dichtstbijzijnde VKV Nissan vestiging bij u in de buurt of klik op de onderstaande button.

Bekijk acties nieuwe Nissan QASHQAI

 

 

Nieuwe Nissan QASHQAI foto’s

De Nieuwe Nissan QASHQAI is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte QASHQAI kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de QASHQAI perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de QASHQAI,
geef hem de perfecte look!

U kunt kiezen uit een lange lijst van accessoires om het exterieur van uw QASHQAI crossover nog meer klasse en karakter te geven. Daarnaast hebt u opties om het interieur te beschermen en aan te passen aan uw actieve levensstijl.

Nissan QASHQAI downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan QASHQAI? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Nissan vestigingen