Model afbeelding

De Nissan PULSAR,
De sportieve en innovatieve hatchback van Nissan

De Nissan Pulsar is een hatchback met ruimte en stijl. Het ontwerp oogt zowel sportief als intelligent en onderscheidt zich met een lange wielbasis, wat binnenin een ongeëvenaard comfortabel en licht interieur creëert. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een heldere vormtaal is de Nissan PULSAR een pareltje in het C-segment. Bovendien introduceert Nissan met de PULSAR innovatieve veiligheidstechnologie, wat van het model ook dé ideale familieauto maakt.

Nissan PULSAR uitvoeringen

De Nissan PULSAR Visia is standaard uitgerust met handbediende airconditioning,  cruise cruise control met snelheidsbegrenzer, centrale deurvergrendeling, diverse veiligheidssystemen (ABS, EBD, ESP, NBAS), radio/CD-speler met 4 luidsprekers en Bluetooth® voor handsfree bellen. De Acenta en de N-Connecta zijn uitgerust met respectievelijk 16″en 17″ lichtmetalen velgen. Daarnaast is de N-Connecta tevens voorzien van extra getint glas (achterste zijramen en achterklep). De Tekna uitvoering is voorzien van eerder genoemde opties en is aangevuld met lederen bekleding, regensensor , Nissan Safety Shield en nog veel meer.

Nissan Safety ShieldNissan Safety Shield

De Nissan PULSAR is verkrijgbaar met enkele spectaculaire technologische snufjes, waaronder het Nissan Safety Shield. Het Nissan Safety Shield is radartechnologie die voortdurend de contouren van uw auto bewaakt. De Nissan PULSAR boordcomputer waarschuwt u wanneer u onbewust van uw rijbaan afwijkt, er een obstakel op de weg ligt, of wanneer er zich wat in uw blinde hoek bevind. Denk bijvoorbeeld aan iemand die plots onoplettend de straat over steekt. Het slimme Nissan Safety Shield creëert ongeziene extra veiligheid voor u en uw omgeving.

 

 

 

Benieuwd naar de Nissan PULSAR en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar één van onze showrooms voor alle informatie.

Bekijk acties PULSAR

Nissan PULSAR foto’s

De Nissan PULSAR is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte PULSAR kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de PULSAR perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

PULSAR voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige PULSAR staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de PULSAR,
geef hem de perfecte look!

De Nissan PULSAR is verkrijgbaar in vele motorisaties, uitvoeringen en kleuren. Wilt u uw auto toch nog voorzien van andere luxe of wilt u uw eigen persoonlijke tintje aan de PULSAR geven zodat deze auto echt uniek is? Dan biedt VKV Nissan diverse personalisatiemogelijkheden. Andere spiegelkappen, mattensets of velgen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij hebben om uw Nissan PULSAR helemaal uw eigen unieke Nissan PULSAR te maken.

Nissan PULSAR downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan PULSAR? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Nissan vestigingen