Model afbeelding

De Nissan e-NV200 Evalia,
De ruimste 100% elektrische auto

Op zoek naar een 100% elektrische en ruime auto die ingezet kan worden voor het transport van zowel personen als goederen? Dan is de Nissan e-NV200 Evalia de ideale auto voor u! Deze Nissan e-NV200 Evalia is volledig elektrisch, heeft geen schadelijke Co2 uitstoot en is verkrijgbaar met tal van fiscale voordelen.

Aantrekkelijk kostenplaatje
De Nissan e-NV200 Evalia heeft niet alleen het meest aantrekkelijke kostenplaatje van alle elektrische personenauto’s met vele geldbesparende voordelen, maar is ook vormgegeven en volgepakt met technologie om het leven van de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doordat de Nissan e-NV200 Evalia volledig stil is en niet trilt als het aanstaat, bent u minder snel vermoeid en dat komt uw efficiëntie ten goede. Daarbij maken innovatieve technologieën als iKey, de automatische versnellingsbak en Hill Start Assist het rijden veiliger, eenvoudiger en zorgeloos.

Bespaar geld op vele gebieden
Waarom geld verspillen aan belastingen of brandstof? De Nissan e-NV200 Evalia stoot geen CO2 uit en heeft veel geldbesparende (fiscale) voordelen. U betaalt bijvoorbeeld een stuk minder belasting op voordelen in natura, congestieheffing en wegenbelasting. Vervolgens zijn er de lage gebruikskosten, hoeft u niet meer te stoppen bij het benzinestation en heeft u veel minder onderhoudskosten dan wanneer u bijvoorbeeld een dieselvoertuig rijdt. Brandstofkosten zijn tot wel 60% lager en onderhoudskosten zijn verminderd met 40%, en u kunt in vele steden gratis parkeren in een netwerk van openbare oplaadpunten. De e-NV200 EVALIA mag dan goed zijn voor het milieu, maar u voelt de voordelen ook in uw portemonnee!

Ideale taxi
De Nissan e-NV200 Evalia wordt in steeds meer grote steden ingezet als taxi. Dit met als doel om de Co2 uitstoot in de binnensteden terug te brengen. Zo vindt u elektrische taxi’s in onder andere Barcelona, Londen en New York. Wilt u vooruitstrevend zijn als taxibedrijf, genieten van vele fiscale voordelen en een visitekaartje voor de stad zijn? Kies dan voor een schone en elektrische toekomst met de Nissan e-NV200 Evalia!

Kom naar de VKV Nissan showroom
Bent u al overtuigd? Ja? Kom dan naar uw VKV Nissan vestiging voor meer informatie en laat direct de vele voordelen berekenen. Bent u nog niet overtuigd? Kom dan ook naar de dichtstbijzijnde vestiging en maak een proefrit in de Nissan e-NV200 Evalia, deze zal u zeker overtuigen.

Nissan e-NV200 Evalia foto’s

De Nissan e-NV200 Evalia is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte e-NV200 Evalia kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de e-NV200 Evalia perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de e-NV200 Evalia,
geef hem de perfecte look!

De Nissan e-NV200 Evalia is uit te rusten met tal van gadgets. Wilt u uw elektrische e-NV200 Evalia toch in net een andere kleur of wilt u deze uitrusten met nog wat extra accessoires? Kom dan naar VKV Nissan en laat u uitgebreid informeren!

Nissan e-NV200 Evalia downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan e-NV200 Evalia? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Nissan vestigingen