Banden

Nieuwe banden? nu 20% korting

Banden

Hét adres voor uw bandenwissel

VKV Nissan is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in banden dat wij hebben is erg groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone en Vredestein zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer lage prijzen. Bovendien hebben we ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken. Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslag tarieven erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij VKV Nissan op het juiste adres bent. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden:

Tarieven wisselen banden/-wielen:

√ Winterbandenset met velgen & opslag: € 79,-
√ Winterbandenset zonder opslag € 45,-
√ Losse banden met opslag € 109,-
√ Losse banden zonder opslag € 84,-

Deze tarieven gelden per seizoen en zijn inclusief btw.

Zoek dus niet verder en maak direct een afspraak voor de bandenwissel of vraag een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.

Uitbalanceren van de wielen

Zijn de wielen van de auto niet in balans dan kan dit trillingen veroorzaken. Deze trillingen worden opgelost door de wielen te balanceren. Naast de hinderlijke trillingen zorgen de niet goed uitgebalanceerde wielen ook voor voortijdige, onregelmatige bandenslijtage en tevens onnodige slijtage aan de ophanging van de auto. Om de band/velg combinatie te balanceren, monteert onze technici hem op een balanceermachine en laat hem draaien om plaats en gewicht van de zwaardere plekken in de combinatie vast te stellen. Het balanceersysteem geeft dan aan waar de tegengewichten moeten worden aangebracht op de velg en hoe zwaar die moeten zijn.


Uitlijnen van de wielen

De wielen van uw auto zijn in nauwkeurig bepaalde standen geplaatst voor een prettig weggedrag en een minimale bandenslijtage. Maar na verloop van tijd kunnen er in deze wielstanden afwijkingen ontstaan. Bijvoorbeeld als gevolg van het rijden over een grote steen, door diepe gaten in het wegdek of door hard contact met een stoeprand. Ook bij een aanrijding kan een wiel een klap hebben opgelopen. Daardoor is uw auto minder koersvast, dus minder veilig, en zullen de banden sneller onregelmatig slijten. Alleen daarom is het al verstandig om de uitlijning van uw auto eenmaal per jaar te laten controleren.

Wat kan er gebeuren bij een verkeerde uitlijning?
  • minder veiligheid en rijcomfort
  • verhoogde bandenslijtage, ze gaan korter mee
  • snellere slijtage van de mechanische onderdelen
  • hoger brandstofverbruik
  • slechtere rijprestaties
  • slechtere wegligging en stuurgedrag

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Profiteer ook van onze andere aanbiedingen

VKV Nissan is er voor al het onderhoud aan uw Nissan.