Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

VKV Groep genomineerd voor Online Dealer Awards!

Begin november zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. De VKV Groep is genomineerd voor twee categorieën: Beste Dealersite en Beste Online Leadopvolging. In deze categorieën strijdt de VKV Groep met nog 7 andere genomineerden en maken zij kans op zowel een vak- als een publieksprijs.

Vakjury

Voor de eerste editie van de Online Dealer Awards zijn veel inschrijvingen binnen gekomen. Alle inschrijvingen zijn zorgvuldig beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit professionals uit de automotive branche.

Het oordeel van de jury over de website van de VKV Groep:

De website van VKV Groep kenmerkt zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid, onderscheidende content en een uniek design. Voortdurend wordt de website geoptimaliseerd met behulp van A/B testing. De website bevat mede daardoor een compleet aanbod en is innovatief. De website heeft voor alle merken die VKV Groep voert een eigen gedeelte.

Over de online lead opvolging van de VKV Groep zei de jury het volgende:

Het overtreffen van de klantverwachting is belangrijk voor VKV Groep. De lead wordt opgevolgd totdat er een passend antwoord is in de vorm van: een showroom afspraak, order of het wordt duidelijk dat er geen interesse meer is op korte termijn. Bij elke lead wordt duidelijk gemaakt: waarom moet ik bij VKV kopen?

Publieksprijs, stemmen kan vanaf nu

Voor de publieksprijs kan tot 1 december door iedereen gestemd worden op onlinedealerawards.nl. Op 13 december worden alle winnaars bekend gemaakt tijdens een spetterende awardshow in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Stem op de VKV Groep

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht