Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • Gelimiteerde Clio R.S. 18

    Renault lanceert gelimiteerde Clio R.S.18

    Renault Sport presenteert de Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

    Bekijk bericht
  • Q Inspiration Concept

    INFINITI onthult eerste foto Q Inspiration Concept

    INFINITI heeft het eerste beeld van zijn nieuwe Q Inspiration Concept uitgebracht voorafgaand aan zijn debuut op de Noord-Amerikaanse internationale autoshow van 2018 in Detroit.

    Bekijk bericht
  • Renault Clio bestverkochte auto van Nederland

    Renault Nederland blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

    Bekijk bericht
  • Renault Scénic en Grand Scénic met nieuwe Energy TCE motor vanaf € 26.890*,-

    Nu zijn ook de prijzen vastgesteld. De vanafprijs van € 26.890,- geldt voor de Scénic Energy TCe 115 in Life-uitvoering. Bestellen kan per direct bij VKV Renault en vanaf februari 2018 staan de Scénic en Grand Scénic met de nieuwe krachtbron bij in de showrooms van VKV Renault.

    Bekijk bericht
  • Renault SYMBIOZ demo car: Autonoom, elektrisch en connected

    Renault onthulde op de autoshow van Frankfurt (IAA) in september jl. zijn visie voor 2030: de SYMBIOZ concept car – een auto en een huis. Nu is het de beurt aan het eerste rijdende demonstratiemodel dat vanaf het begin is ontworpen als autonome auto – een voorproefje voor de middellange termijn, tot 2023.

    Bekijk bericht
  • INFINITI VR-serie motor

    INFINITI 3.0-liter V6 motor wederom in lijst beste motoren

    De INFINITI 3.0-liter V6 benzinemotor met dubbele turbo is door WardsAuto opnieuw benoemd als één van de 10 beste motoren voor 2018. De VR-serie motor onderscheidt zich als één van slechts twee motoren op de lijst door deze prijs twee opeenvolgende jaren te ontvangen.

    Bekijk bericht
  • Van Mossel valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards

    Van Mossel heeft twee prijzen gewonnen bij de Online Dealer Awards. In de categorie ‘Beste dealersite’ mocht Van Mossel zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in ontvangst nemen.

    Bekijk bericht
  • Dacia maakt prijzen nieuwe Duster bekend

    De nieuwe generatie Dacia Duster heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. De Duster combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

    Bekijk bericht
  • Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes

    Doosje Lego gekregen – of gegeven – voor Sinterklaas? Je hebt er wel een paar meer nodig voor deze Renault R.S.17 Formule 1 racewagen want daar zijn meer dan 600.000 steentjes en andere stukjes Lego in verwerkt.

    Bekijk bericht
  • Renault koploper in november, Clio meest verkochte model

    Er zijn steeds meer nieuwe Renaults op de Nederlandse wegen te zien. In de afgelopen maand, november, was Renault het meest verkocht automerk in Nederland. De Renault Clio was het het populairst: 1.372 Nederlanders zijn in de afgelopen maand de showroom uitgereden in hun nieuwe Clio.

    Bekijk bericht