Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

 • INFINITI FQ3

  INFINITI ziet een elektrische toekomst met Prototype 10

  Tijdens het Pebble Beach Concours d’Elegance op 23 augustus 2018 onthult INFINITI zijn opvallende prototype 10-conceptcar. Een gedurfde, volledig elektrisch aangedreven sportauto die een blik werpt in de wens van het merk om rijplezier en opwindende prestaties te leveren met elektrische aandrijflijnen.

  Bekijk bericht
 • Pebble Beach

  INFINITI onthult elektrische performance concept car op Pebble Beach

  INFINITI brengt een gedurfde elektrische performance concept car naar Pebble Beach Concours d’Elegance in 2018. Deze concept car is het eerste project dat tot stand komt onder leiding van Karim Habib, de nieuwe executive design director van INFINITI.

  Bekijk bericht
 • Mégane R.S

  De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy

  Liefhebbers kunnen zich opmaken voor nog betere prestaties en een sportiever design met de nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy die aan de Renault Sport line-up wordt toegevoegd.

  Bekijk bericht
 • Nissan en Italdesign onthullen ultra-limited GT-R Prototype

  Nissan en Italdesign hebben een nieuw prototype gemaakt – de Nissan GT-R50 by Italdesign – in hun allereerste samenwerking. De unieke auto, gebaseerd op een Nissan GT-R NISMO-model uit 2018, herdenkt de 50-jarige jubilea van zowel de GT-R als Italdesign en zal volgende maand zijn debuut maken in Europa.

  Bekijk bericht
 • Kika

  Run voor Kika ter nagedachtenis aan collega Rene

  Vorig jaar is onze collega René van de Werken (VKV Waalwijk) helaas veel te jong overleden aan de gevolgen van kanker. De kinderen, vrienden en familie van René gaan op 24 juni dit jaar weer deelnemen aan de Run for KiKa in Rotterdam, ter nagedachtenis aan René. Om dit mooie initiatief te ondersteunen heeft de VKV Groep een cheque t.w.v. €1.000 overhandigd.

  Bekijk bericht
 • Prijzen Renault ZOE met nieuwe R110‑elektromotor bekend

  Renault maakt de prijzen bekend van de elektrisch aangedreven Renault ZOE voor modeljaar 2018. De belangrijkste wijziging is de introductie van een nieuwe elektromotor met 80 kW (109 pk), waarmee het model krachtiger accelereert en meer rijplezier biedt. Tevens is het aanbod licht gewijzigd en zijn nieuwe opties en kleuren leverbaar.

  Bekijk bericht
 • INFINITI bevestigt nieuw elektrisch voertuigplatform gebaseerd op de Q Inspiration

  INFINITI Motor Company heeft aangekondigd dat het een geheel nieuw elektrisch platform ontwikkelt dat wordt beïnvloed door de verbluffende Q Inspiration concept car. INFINITI zal een elektrische auto gaan produceren op dit platform, deze auto wordt één van de vijf nieuwe voertuigen die het in de komende vijf jaar in China zal bouwen.

  Bekijk bericht
 • INFINITI kondigt 5 modellen aan in China en bevestigt elektrische ambities

  Als onderdeel van het INFINITI 5×5 plan is de nieuwe QX50 de eerste van vijf nieuwe voertuigen die de komende vijf jaar worden geproduceerd in China. INFINITI bevestigt nogmaals dat vanaf 2021 alle nieuw voertuigen elektrisch en e-POWER zullen worden aangedreven.

  Bekijk bericht
 • Sparta Rotterdam en VKV Groep verlengen Partnership

  De VKV Groep heeft haar Official Business Partnership met Sparta Rotterdam verlengd. De spelers, staf en medewerkers rijden hierdoor ook de komende twee seizoenen exclusief in auto’s van dé Renault-dealer uit de regio Rijnmond.

  Bekijk bericht
 • Renault organiseert Recruitment Event: ‘wij zoeken geen autoverkopers’

  Ben jij iemand die écht wilt connecten met klanten, begrijpt dat iedere klant uniek is en met oprechte interesse een gesprek aangaat? En wil je de ruimte om je daarin verder te ontwikkelen? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op woensdag 25 april a.s. in Hoofddorp en ontdek of er een match is.

  Bekijk bericht
 • Logo Winnaar beste dealersite 2017
 • Logo Keurmerk Bovag
 • Logo Erkend duurzaam certificaat