088 - 463 46 90

Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

 • Renault Koleos haalt vijf sterren bij Euro NCAP crashtests

  Met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren voor de Renault Koleos bewijst Renault opnieuw zijn jarenlange ervaring en tomeloze inzet als het gaat om voertuigveiligheid. Renault behaalt zo de hoogst mogelijke score in de nieuwe testprocedures die Euro NCAP sinds 2016 hanteert.

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Nissan Qashqai

  Nieuwe Nissan QASHQAI: flinke upgrade voor design, technologie en prestaties

  De Nissan QASHQAI is op vier fronten verbeterd en gewijzigd. Het aangescherpte design is nog tijdlozer. Het interieur oogt kwalitatief hoogwaardiger. De prestaties zijn verbeterd en Nissan heeft nieuwe intelligente mobiliteitstechnologie toegevoegd.

  Bekijk bericht
 • Micra

  Nissan Micra pakt titel Private Leaseauto van het Jaar

  De volledig nieuwe Nissan Micra is bekroond tot Private Leaseauto van het Jaar. Consumenten die voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag een nieuwe auto willen rijden, hebben aan de Micra de beste auto.

  Bekijk bericht
 • Autoshow van Frankfurt: Renault presenteert toekomstvisie

  De autoshow van Frankfurt (IAA) is het toneel voor de wereldpremière van de Renault SYMBIOZ. Dit conceptmodel vertegenwoordigt de visie van Renault op de auto en zijn rol in de samenleving tot 2030: elektrisch aangedreven, autonoom, verbonden en ontworpen om volledig te integreren in het leven van de mens.

  Bekijk bericht
 • Renault presenteert nieuwe Mégane R.S.

  Renault Sport is verheugd met de onthulling van de nieuwe Mégane R.S. op de autoshow van Frankfurt. Sinds de lancering van de eerste generatie Mégane R.S in 2004 heeft het model een sterke reputatie opgebouwd in de high-performance-klasse van het C-segment.

  Bekijk bericht
 • Renault verkooptopper in augustus

  Het meest verkochte model is de Renault Clio en leasetopper van de maand augustus is de Renault Mégane Estate.

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Nissan LEAF geeft elektrisch rijden een nieuwe lading

  De nieuwe LEAF staat vanaf januari 2018 in onze VKV Nissan showrooms. Vanaf oktober 2017 kunt u uw pre-order voor het nieuwe model plaatsen. Details hierover maakt Nissan binnenkort bekend.

  Bekijk bericht
 • Dacia presenteert nieuwe Duster

  Dacia presenteert de volledig nieuwe Duster. De iconische SUV van Dacia versterkt zijn aantrekkingskracht dankzij de modernere en robuustere styling en nog meer gebruiksgemak en veelzijdigheid. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de huidige generatie wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia.

  Bekijk bericht
 • Verbouwingen bij VKV Culemborg en VKV Zaltbommel

  Deze week is gestart met de verbouwing bij VKV Culemborg en eind deze maand zal ook gestart worden bij VKV Zaltbommel. Bij beide vestigingen krijgt de receptie een geheel nieuwe uitstraling krijgen die aansluit bij de nieuwe stijl van Renault. Tevens zal de receptie een meer open design krijgen wat zorgt voor persoonlijker contact, iets wat we erg belangrijk vinden.

  Bekijk bericht
 • Prototype 9

  INFINITI onthult Prototype 9

  Nissan Motor Corporation en INFINITI onthullen gezamenlijk een open-wiel retro-roadster prototype tijdens het Pebble Beach Concours d’Elegance. De auto met de naam Prototype 9, is een feest van vindingrijkheid, kunst en ambacht. Het prototype is een weergave van een jaren ’40 race auto waarbij ambachtelijke productietechnieken gebruikt zijn om het retro design te realiseren.

  Bekijk bericht