Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

 • Vacatures

  Kom jij werken bij de VKV Groep? Bekijk onze nieuwe vacaturepagina!

  De VKV Groep zoekt met grote regelmaat naar nieuwe collega’s en lanceert daarom een nieuwe “werken bij VKV’ website. Naast het aanbod van onze actuele vacatures zijn er op de pagina ook video’s en interviews te vinden die meer vertellen over de ervaringen van onze eigen VKV’ers.

  Bekijk bericht
 • De nieuwe Renault Mégane R.S.

  Liefhebbers verheugden zich lange tijd op de onthulling van de derde generatie Renault Mégane R.S. De Renault Mégane R.S. 280 EDC per 1 februari te bestellen bij VKV Renault en is vanaf mei ook te bezichtigen.

  Bekijk bericht
 • Kom naar de introductiedagen van de nieuwe Dacia Duster

  De nieuwe Dacia Duster staat nu in onze showrooms! We vieren de komst van de nieuwe Duster graag met u tijdens de introductiedagen van 25 januari tot en met 3 februari. Kom u langs voor een proefrit?

  Bekijk bericht
 • Xmotion

  Nissan onthult Xmotion concept

  Nissan onthulde deze week de Xmotion concept car. Een ontwerpverkenning voor een potentieel baanbrekende compacte SUV, voortbouwend op de lange geschiedenis van Nissan op het gebied van baanbrekende crossovers en SUV’s.

  Bekijk bericht
 • elektrische range

  INFINITI introduceert elektrische range

  Nieuwe INFINITI modellen zullen vanaf 2021 beschikbaar zijn met elektrische aandrijflijnen. In 2021 zal INFINITI ook zijn eerste 100% elektrische model introduceren. Elektrische voertuigen zullen tegen 2025 meer dan de helft van de wereldwijde verkoop van INFINITI omvatten.

  Bekijk bericht
 • INFINITI onthult Q Inspiration Concept in Detroit

  INFINITI onthulde zijn nieuwe Q Inspiration Concept tijdens de internationale autoshow in Detroit. De Q Inspiration Concept geeft een voorproef van de nieuwe generatie INFINITI auto’s. De concept car laat zien hoe een innovatieve VC-Turbo aandrijflijn gecombineerd met een uniek interieur de ervaring van bestuurders in het middelgrote sedansegment kunnen verrijken.

  Bekijk bericht
 • Gelimiteerde Clio R.S. 18

  Renault lanceert gelimiteerde Clio R.S.18

  Renault Sport presenteert de Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

  Bekijk bericht
 • Q Inspiration Concept

  INFINITI onthult eerste foto Q Inspiration Concept

  INFINITI heeft het eerste beeld van zijn nieuwe Q Inspiration Concept uitgebracht voorafgaand aan zijn debuut op de Noord-Amerikaanse internationale autoshow van 2018 in Detroit.

  Bekijk bericht
 • Renault Clio bestverkochte auto van Nederland

  Renault Nederland blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

  Bekijk bericht
 • Renault Scénic en Grand Scénic met nieuwe Energy TCE motor vanaf € 26.890*,-

  Nu zijn ook de prijzen vastgesteld. De vanafprijs van € 26.890,- geldt voor de Scénic Energy TCe 115 in Life-uitvoering. Bestellen kan per direct bij VKV Renault en vanaf februari 2018 staan de Scénic en Grand Scénic met de nieuwe krachtbron bij in de showrooms van VKV Renault.

  Bekijk bericht