088 - 463 46 90

Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV nieuws.

 • De VKV Groep gaat muzikaal de weg op met VINCHENZO

  De VKV Groep hecht veel waarde aan talentontwikkeling, zowel voor talenten binnen de eigen organisatie als talenten op andere gebieden. Dit is de reden waarom de dealer van de automerken Renault, Nissan, Dacia en INFINITI een partnership is aangegaan met het muzikale talent Vinchenzo.

  Bekijk bericht
 • Dacia maakt prijzen nieuwe Duster bekend

  De nieuwe generatie Dacia Duster heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. De Duster combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

  Bekijk bericht
 • Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes

  Doosje Lego gekregen – of gegeven – voor Sinterklaas? Je hebt er wel een paar meer nodig voor deze Renault R.S.17 Formule 1 racewagen want daar zijn meer dan 600.000 steentjes en andere stukjes Lego in verwerkt.

  Bekijk bericht
 • Renault koploper in november, Clio meest verkochte model

  Er zijn steeds meer nieuwe Renaults op de Nederlandse wegen te zien. In de afgelopen maand, november, was Renault het meest verkocht automerk in Nederland. De Renault Clio was het het populairst: 1.372 Nederlanders zijn in de afgelopen maand de showroom uitgereden in hun nieuwe Clio.

  Bekijk bericht
 • VKV Gorinchem opent nieuwe Renault Store op 15 december

  Met grote trots (her)openen wij onze nieuwe Renault Store in Gorinchem officieel op vrijdag 15 december. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tevens kunt u tot 31 december profiteren van onze speciale openingsacties!

  Bekijk bericht
 • INFINITI presenteert QX50 op LA Motor Show

  INFINITI heeft vandaag zijn volledig nieuwe QX50 aan het publiek onthuld op de Los Angeles Motor Show. De premium mid-size SUV valt op door zijn revolutionaire technologieën, waaronder de VC-Turbo-motor en ProPilot Assist.

  Bekijk bericht
 • INFINITI onthult volledig nieuwe QX50 voorafgaand aan LA Motor Show

  INFINITI is helemaal klaar om de nieuwe QX50 te gaan onthullen op de Los Angeles Motor Show volgende week. Vooraf aan de onthulling, biedt INFINITI vandaag een eerste blik op de middelgrote SUV met zijn revolutionaire technologieën en opvallend ontwerp gebouwd op een geheel nieuw platform.

  Bekijk bericht
 • Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck

  Nissan-rijders kunnen vanaf 25 november bij onze VKV Nissan vestigingen terecht voor de jaarlijkse Nissan Wintercheck. Daarmee maken zij ook kans op een nieuwe Nissan MICRA.

  Bekijk bericht
 • VKV Groep genomineerd voor Online Dealer Awards!

  Vandaag zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. De VKV Groep is genomineerd voor twee categorieën: Beste Dealersite en Beste Online Leadopvolging. In deze categorieeen strijdt de VKV Groep met nog 7 andere genomineerden en maken zij kans op zowel een vak- als een publieksprijs.

  Bekijk bericht
 • Inspirerende Renault Design Masterclass van Laurens van den Acker in de TU Delft

  Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design van Renault, gaf vrijdag 20 oktober 2017 een exclusieve Design Masterclass bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft.

  Bekijk bericht