088 - 463 46 90

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Infiniti nieuws.

INFINITI Q60

INFINITI Q60 | VKV Auto van de Maand

In de maand mei is de INFINITI Q60 “Auto van de Maand” bij de VKV Groep en staat dus extra in de spotlight. De INFINITI Q60 is het nieuwste model van INFINITI en hiermee vult INFINITI het vernieuwde gamma van de Q30, Q50 en Q70 aan met de ultieme sport coupé.

INFINITI Q60S nu verkrijgbaar met 3.0 liter V6 twin-turbo

De INFINITI Q60 is een premium sportcoupé die expressief design met opwindende prestaties en dynamiek combineert. De nieuwe Q60 is sinds oktober 2016 te koop met 2.0 liter benzinemotor met turbo die goed is voor 208pk. Sinds april van dit jaar is daar de INFINITI Q60S 3.0 liter V6 twin-turbo aan toegevoegd (405 pk). De nieuwe V6 twin-turbo motor is ontworpen om naast een hoog top vermogen vooral veel souplesse te leveren. Ongeacht het toerental  kunt u soepel en snel versnellen en heeft u altijd vermogen beschikbaar. Dit hoge vermogen en het hoge koppel bij alle toerentallen is bereikt door compacte bouwwijze van de motor en de toepassing van diverse vooruitstrevende technieken.

Niet alleen de motor is een juweel ook het digitaal instelbare onderstel en de Direct Adaptive sturing zijn een klasse op zich. De INFINITI Q60 geeft u de keuze om uw eigen rijprestaties vorm te geven. U heeft keuze uit 2 stuursystemen, 2 ophangingssystemen en 2 aandrijfsystemen. Aankomende maand zullen we door middel van video’s en blogs meer uitleg geven over de vernieuwende technologieën in de Q60.

Uitdagend design

De nieuwe designtaal van INFINITI is heel herkenbaar aanwezig in de Q60, waardoor deze een prachtige vorm heeft. De Q60 is lager en breder dan de vorige INFINITI coupés en heeft een aerodynamisch ontwerp. Hierdoor is de weerstandscoëfficiënt van de auto zeer laag én is de auto extra oogstrelend. Zelfs de deurklinken zijn opnieuw ontworpen, zodat deze door lijken te lopen in de achterschermen voor een extra uitdagende look. Met grote 19 inch lichtmetalen velgen, rode sportremmen en contrasterende remklauwen voor en achter wordt het beeld compleet: de Q60 is een auto die presteert. Ook het tot in de puntjes afgewerkte design van de Q60 zullen we uitgebreid laten zien aankomende maand. Hou onze website en Social Media kanalen in de gaten!

Bekijk de INFINITI Q60

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht