Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Infiniti nieuws.

INFINITI onthult volledig nieuwe QX50 voorafgaand aan LA Motor Show

INFINITI is helemaal klaar om de nieuwe QX50 te  gaan onthullen op de Los Angeles Motor Show volgende week. Vooraf aan de onthulling, biedt INFINITI vandaag een eerste blik op de middelgrote SUV met zijn revolutionaire technologieën en opvallend ontwerp gebouwd op een geheel nieuw platform.

Aangedreven door de nieuwe VC-Turbo-motor van INFINITI, is de QX50 het eerste productievoertuig ooit die een motor met variabele compressie heeft. Deze technologie wordt gezien als de volgende belangrijke stap in het optimaliseren van de efficiëntie en emissies van verbrandingsmotoren.

De QX50 is uitgerust met een voorwiel aangedreven lay-out en is gebouwd op een geheel nieuw platform, dat nieuwe normen stelt voor het compacte premium SUV segment.

INFINITI’s baanbrekende ProPilot autonome aandrijfondersteuningstechnologieën helpen de bestuurder bij het accelereren, remmen en sturen tijdens het rijden, terwijl ze de ultieme controle over hun auto behouden.

De aerodynamische buitenkant van de QX50 herinterpreteert INFINITI’s kenmerkende Powerful Elegance designtaal en kenmerkende ontwerpelementen voor het SUV-segment. De ongeëvenaarde binnenruimte, artistieke toepassing van hoogwaardige materialen en geavanceerd vakmanschap maken het interieur comfortabel en flexibel.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht