Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Infiniti nieuws.

INFINITI VR-serie motor

INFINITI 3.0-liter V6 motor wederom in lijst beste motoren

De INFINITI 3.0-liter V6 benzinemotor met dubbele turbo is door WardsAuto opnieuw benoemd als één van de 10 beste motoren voor 2018. De VR-serie motor onderscheidt zich als één van slechts twee motoren op de lijst door deze prijs twee opeenvolgende jaren te ontvangen.

De VR-serie motor levert 400pk en 475nm koppel en is verkrijgbaar in de INFINITI Q50 sportsedan en de Q60 sportcoupé. Tom Murphy, Managing Editor WardsAuto, omschreef de motor als “soepel en verfijnd, maar toch verschrikkelijk snel, met briljant midrange-versnelling en een griezelig startvermogen”.

Met een reeks innovatieve technologieën levert de 3.0-liter V6 twin-turbomotor een boeiende rijervaring terwijl hij efficiënt blijft dankzij het gebruik van directe injectie, minimale mechanische wrijving en turbocharging. De lichtgewicht aluminium constructie helpt ook om het gewicht van het voertuig laag te houden en verhoogt de reactie van de motor om een ​​boeiende rijervaring te bieden.

De VR-serie motor is de opvolger van INFINITI’s VQ-motor, die 14 opeenvolgende jaren op de lijst met 10 beste motoren van WardsAuto stond.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht