Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth. Dacia heeft de naam Robust gekozen uit zo’n drieduizend namen die via een oproep op sociale media waren ingezonden.

De nieuwe Série Limitée Robust is verder herkenbaar aan de exclusief voor deze uitvoering leverbare metaallak in de kleur Brun Tourmaline en optionele lichtmetalen wielen. Beide opties bieden door de scherpe prijzen een groot klantvoordeel. Bij de Dacia Sandero en Logan MCV Série Limitée Robust is er keuze uit de nieuwe TCe 90 Bi-Fuel Stop & Start-benzinemotor of de TCe 90 Stop & Start-benzinemotor. Prijzen beginnen bij 10.990 euro voor de Sandero Robust bi-fuel (21% bijtelling) en 11.790 euro voor de Logan MCV Robust bi-fuel (21% bijtelling).

De Dacia Dokker en Lodgy – met vijf en zeven zitplaatsen – zijn in de Série Limitée Robust leverbaar in combinatie met de TCe 115 Stop & Start-benzinemotor. De prijzen bedragen respectievelijk 16.290 en 16.490 euro.

De Dacia Duster Série Limitée Robust is leverbaar met voorwielaandrijving en de TCe 125-benzinemotor voor een prijs van 17.290 euro.

De Dacia Série Limitée Robust staat vanaf heden bij VKV Dacia in de showroom en is per direct te bestellen.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht