088 - 463 46 90

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste VKV Dacia nieuws.

Dacia Deelt Uit Dagen

Een nieuwe Dacia rijden is nu nóg voordeliger. Tot en met 28 mei zijn het de Dacia Deelt Uit Dagen bij VKV Dacia en krijgt iedereen iets extra’s bij aankoop van een nieuwe Dacia. Voor zo’n scherpe prijs een Dacia kopen en ook nog eens de keuze krijgen uit 1 van onderstaande 4 extra’s? Zeker wel!

Dokker Van pakket

Uw nieuwe Dacia Dokker Van is voor iedere ondernemer geschikt. Het exterieur ziet er representatief uit en qua comfort is hij zeer plezierig. Bij Dacia snappen wij uw keuze maar al te goed! Om uw nieuwe bedrijfswagen nog aantrekkelijker te maken biedt Dacia tijdens de OPO een gratis Laadruimte pakket met o.a. een houten vloer, houten wandbekleding en inbraakwerende raamrasters. Uw Dacia Dokker Van is nu ready for business.

 

Reispakket

Uw nieuwe Dacia heeft natuurlijk al voldoende opbergruimte maar er zijn uitzonderingen waarbij u net dat beetje extra nodig kan hebben. Het reispakket biedt u naast extra opbergruimte ook verkoeling in de vorm van een Koelbox. Zo gaat u goed voorbereid op pad!

 

 

Accessoirecheque t.w.v. € 500,-

Maak uw Dacia nog completer met de accessoirecheque t.w.v. € 500,- ga bijvoorbeeld voor extra korting op een Dacia trekhaak of maak van uw Dacia een concertzaal met korting op een Focal speaker set.  Toch liever wat extra reiscomfort? Een armsteun van Dacia biedt u deze comfort.

 

 

Autoverzekering

1 jaar gratis All-Risk Dacia Autoverzekering*, beschikbaar op alle modellen. Alle schade aan je eigen auto is verzekerd. Ook als het jouw eigen schuld is. Geen eigen risico bij reparatie bij jouw Dacia-dealer. Bekijk de uitstekende voorwaarden op daciafinance.nl/autoverzekering

 

Bekijk Dacia acties

 

 

 

 

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht