Model afbeelding

De Dacia Dokker,
Ruimte en laadvermogen voor een ongeëvenaarde prijs

Bij VKV Dacia vindt u de Dacia Dokker. Dit is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Het is een bijzonder multifunctionele en handige auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Laadruimte voor uw spullen of ruime zitplaatsen voor uw passagiers: de Dokker biedt altijd de juiste oplossing. De Dacia Dokker is leverbaar bij VKV Dacia met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank. Door de bijzonder functionele, neerklapbare achterbank zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen, afhankelijk van uw behoefte. De maximale laadruimte is zelfs 3 m3. De bagageruimte van de Dacia Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 meter. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid nog verder. De Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto. Het volume van de bagageruimte varieert van 800 l (vijf zitplaatsen) tot 3,0 m3 (twee zitplaatsen).

Kortom: de ideale auto wanneer u regelmatig veel bagage moet vervoeren en er andere keren weer veel passagiers bij u instappen!

Bekijk acties DOKKER

 

Dacia Dokker foto’s

De Dacia Dokker is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Dokker kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Dokker perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

Dokker voorraad

Bekijk hier onze nieuwe voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Dokker staan? Zo niet stel dan zelf een auto samen.

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Dokker,
geef hem de perfecte look!

De Dacia Dokker is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is bij VKV Dacia ook mogelijk om bepaalde details te voorzien van een andere kleur of om bepaalde onderdelen bijvoorbeeld te wrappen. Wilt u liever andere velgen, een trekhaak of dakdragers? Deze kunt u ook direct bij aanschaf van uw Dacia Dokker bij bestellen. Rijdt u de Dokker al maar wilt u alsnog wat extra accessoires? Dan kunt u deze uiteraard ook bij ons bestellen. Dit kan door naar één van onze VKV Dacia vestigingen te komen, maar ook direct via onze online webshop.

Webshop

Dacia Dokker downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Dokker? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Dacia vestigingen