Wanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

Blog

BlogWanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

We vallen maar meteen met de deur in huis: onze bedoeling is eigenlijk dat je niet verder leest, maar dat je zo snel mogelijk doorklikt. De informatie die we onder de aandacht wil brengen staat namelijk niet alleen in deze blog, maar met name  op onze nieuwe “Werken bij VKV” website.

Ben je er nog?

Dat is ook hartstikke fijn natuurlijk! Maar met deze ongewone opening van deze blog willen we eigenlijk aangeven dat wij bij VKV beseffen dat tekst niet zoveel zegt. Het spreekwoord luidt niet voor niets: “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Vandaar dat we onze nieuwe vacaturesite visueel hebben aangekleed met video’s en foto’s. Op die manier geven we letterlijk een levendige indruk van wat het betekent om te werken bij VKV. Met praktijkervaringen, verteld door échte VKV’ers.

Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe site! Het is weer een concrete stap op weg naar de succesvolle werving van nieuwe VKV’ers. Mensen die bij ons passen, omdat ze zich aangetrokken voelen door de sfeer die onze site, de video’s en vooral de mensen uitstralen. Want niét onze producten, maar wél onze mensen maken het verschil. Hoe zij dat doen? Dat hebben we beschreven in het Klavertje van VKV.

Het Klavertje is de praktische vertaling van de visie en missie van VKV, die we in 2016 met een groep van 25 VKV’ers vanuit de hele organisatie hebben uitgewerkt. Het Klavertje is dus niet gemaakt door een duur ontwerpbureau of door de directie, maar door betrokken collega’s, die precies weten wat het betekent om bij VKV te werken. Met de site én met het Klavertje onderscheiden we ons als werkgever op positieve wijze. Dat horen we ook terug van sollicitanten, zelfs als we ze moeten afwijzen.

 

En dat effect is precies wat we voor ogen hebben: mensen willen graag bij ons werken. Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek van februari 2018 blijkt dat 75% van onze collega’s de werksfeer bij- en de visie van VKV als heel erg positief ervaren. Zij zijn onze ‘promotors’. En daar zijn we zo mogelijk nóg trotser op dan op onze mooie nieuwe site: onze collega’s die het naar hun zin hebben en dat ook uitdragen. De verhalen op de site zijn daarom écht uit de praktijk gegrepen.

Gaat er dan nooit eens iets mis bij VKV? Natuurlijk wel. Wij zijn met elkaar zeker niet foutloos. Maar het verschil maken we door de oplossing voor de klant als doel te nemen en te denken in mogelijkheden. Gedreven, oprecht en met lef. Kortom: samen verbeteren, zoals het Klavertje verwoordt.

Wanneer word jij deel van ons VKV-team? Wij ontvangen je sollicitatie graag via onze nieuwe website of rechtstreeks via werken@vkvgroep.nl. Wie weet tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Directie VKV Groep

 

Bekijk onze nieuwe website

 • 5144x bekeken
 • Monique de Haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Meer blogs

 • De benzinepomp is voor mij de videotheek van de toekomst!

  BlogDe benzinepomp is voor mij de videotheek van de toekomst!

  Lees verder
  • 1376x bekeken
  • Alexander Heijkamp (CSR Director | Athlon Nederland )
 • Weekend Red Bull Ring met Richard Verschoor

  BlogWeekend Red Bull Ring met Richard Verschoor

  Lees verder
  • 1796x bekeken
  • Richard Verschoor
 • Lekker met de LEAF

  BlogLekker met de LEAF

  Lees verder
  • 2467x bekeken
  • John van Weelden