Fleetsales afleveringen in een sportief decor

Blog
Fleetsales

BlogFleetsales afleveringen in een sportief decor

EY, GELREDOME, ARNHEM

Hoe fantastisch is het als je je nieuwe auto mag ophalen bij een voetbalstadion? Een beleving die je niet snel meer vergeet. Zeker als het je eerste werkdag in je carrière (startersfunctie) betreft, zoals bij de aflevering van EY, is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies (tot 30 juni 2013 was het bedrijf bekend onder de naam Ernst & Young).

De maandag begon heel vroeg in Rotterdam, waar vandaan het fleetsales team rond 6:00 uur vertrok richting Arnhem om de opleggers met nieuwe auto’s te verwelkomen. 80 auto’s werden van de trailer gereden en op de millimeter nauwkeurig door het fleetsales team neergezet op de parkeerplaats. Allereerst moesten alle kentekens van de trailer af zijn, omdat de auto’s op kenteken (oplopend) in meerdere rijen werden geplaatst. Even puzzelen dus. Maar aan het einde van de dag stond alles strak gepositioneerd voor het Gelredome. Met aan de ene kant Renault Clio’s (geleverd door de VKV Groep) en aan de andere kant Volkswagen Polo’s (binnen een mooie samenwerking geleverd door Wittebrug).

Alle sleutels werden in de juiste enveloppe gedaan, op volgorde en meegenomen richting Rotterdam terug. De volgende dag ging het fleetsales team weer net zo sportief richting Gelredome. De grote dag. Alle nieuwe EY starters komen vandaag de auto halen.

Niet alleen een auto, maar ook levert EY op deze dag een laptop en telefoon aan de gloednieuwe aanwinsten. Ze komen vers van de universiteit om vervolgens goed voorbereid het bedrijfsleven in te gaan. Een mooie dag en via een persoonlijke kaart in iedere auto hebben we alle nieuwe EY’ers veilige kilometers toegewenst.

Onder de kentekens hadden we een fantastische match. Deze foto ging zelfs viral via Dumpert.nl


NETTSTAFF, SPARTA ROTTERDAM
Dat de VKV Groep niet alleen de sportiefste autodealer is vanwege de partnerships met o.a. racetalent Richard Verschoor, Certainty Racing Team en Eredivisionist Sparta Rotterdam of door de RS modellen in de showroom …. Blijkt maar weer door de geweldige aflever locaties die we inrichten voor afleveringen. Na EY bij het Gelredome in Arnhem, was het op 7 oktober de beurt aan 30 auto’s voor NettStaff bij Het Kasteel in Rotterdam. In de vroege zaterdagochtend werden de trailers welkom geheten door het fleetsales team en werden alle Renault Clio auto’s ‘door de coach’ opgesteld voor het stadion. Ontvangst in de Jupiler Lounge met uitzicht op de Spartaanse grasmat. Ook aan de kinderen was gedacht. Een heus Sparta Rotterdam gatendoel, waarbij de kinderen een VKV Sparta medaille konden winnen. Wederom een unieke sportieve samenwerking om een fantastische aflevering te verzorgen aan een van onze zakelijke klanten.

 • 1406x bekeken
 • Jonneke Schuurbiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Meer blogs

 • De benzinepomp is voor mij de videotheek van de toekomst!

  BlogDe benzinepomp is voor mij de videotheek van de toekomst!

  Lees verder
  • 794x bekeken
  • Alexander Heijkamp (CSR Director | Athlon Nederland )
 • Weekend Red Bull Ring met Richard Verschoor

  BlogWeekend Red Bull Ring met Richard Verschoor

  Lees verder
  • 1411x bekeken
  • Richard Verschoor
 • Lekker met de LEAF

  BlogLekker met de LEAF

  Lees verder
  • 2047x bekeken
  • John van Weelden