Een beetje verliefd…

Blog
INFINITI Q60

BlogEen beetje verliefd…

Het is weer tijd voor de maandelijkse blog over de ‘VKV auto van de maand’. Deze maand is dat de INFINITI Q60. In het korte rijtje auto’s waar ik tot nu toe over heb mogen schrijven, toch wel de meest indrukwekkende auto. Toch heb ik nu de meeste moeite met schrijven van deze blog. Hoe dat komt? Het is lastig om over deze coupé te schrijven zonder in cliché’s of herhaling te vervallen. Hieronder een aantal quotes over de INFINITI Q60:

Door zijn exclusieve uitstraling heb je het gevoel in iets aparts te rijden.”(autotelex.nl)

De Infiniti Q60 is zo’n auto die je het liefst in je woonkamer parkeert om er altijd naar te kunnen kijken. Het is een van de mooiste Japanse coupés ooit gebouwd die er niet alleen heel goed uitziet, maar ook heel fijn rijdt.” (Carnold.nl)

Uitbundige Q60 gaat niet op in de massa.”(autoweek.nl)

Allereerst is het wat ons betreft een plaatje om te zien. Een uitgesproken design met krachtige lijnen en vooral veel onderscheidend vermogen, dat heeft de Q60.”(autorai.nl)

“… deze coupé trekt letterlijk en figuurlijk een lange neus naar premium concurrenten als Jaguar, BMW en Audi.” (Esquire)

Mijn date met de INFINITI Q60

Tjsa, wat moet ik hier nog aan toevoegen? Dat de INFINITI Q60 een opvallende verschijning is, dat moge duidelijk zijn. Tijdens mijn date met de Q60 hebben aardig wat mensen hun nek verdraaid. En hoewel ik persoonlijk niet erg gevoelig ben voor de looks van auto’s, moet ik zeggen dat ik toch stiekem wel een beetje verliefd ben geworden op de Q60.

Maar ben ik dan zo oppervlakkig dat ik alleen voor de looks van deze auto’s ben gevallen? Nee, gelukkig heb ik ook verder kennis mogen maken met de auto achter de looks. En ik moet zeggen, die bleek interessanter dan verwacht. De Q60 is voorzien van een goed hart in de vorm van een 2.0L Turbo benzine motor goed voor 211pk met automatische zeventrapstransmissie en achterwielaandrijving * en een stel goede hersens vol met (veiligheids)systemen die de rit extra comfortabel en veilig maken. Ik kan hier allerlei technische uitleg gaan geven over deze motor en de innovatieve systemen, maar dat ga ik niet doen. Plan gewoon een date met de INFINITI Q60 en laat je verleiden. Hoe fijn is dat!

Ik ga zeker weten in ieder geval op tweede date!

Plan je date!

 

*de Q60 is ook verkrijgbaar met 3.0L V6 Twin Turbo benzine motor (405pk) met automatische zeventrapstransmissie en vierwielaandrijving.

 • 1062x bekeken
 • Mylene Kroeze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Meer blogs

 • Lekker met de LEAF

  BlogLekker met de LEAF

  Lees verder
  • 119x bekeken
  • John van Weelden
 • Wanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  BlogWanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  Lees verder
  • 1771x bekeken
  • Monique de Haan
 • De wereld beter maken met ZOE

  VlogDe wereld beter maken met ZOE

  Lees verder
  • 1686x bekeken
  • Jochem van Gelder