EEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE MARKT

Blog

BlogEEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE MARKT

De dag begint eigenlijk al de avond ervoor. Dan neem ik de bezoekverslagen door van de laatste keer dat ik bij de klant ben geweest. In die verslagen staat vermeld wat we de vorige keer hebben afgesproken, het te verwachte vervangingspotentieel en of de klant tevreden is. Dit is niet alleen handig voor mij, maar ook voor mijn collega’s. Wanneer ik afwezig ben kunnen zij door middel van dit formulier lezen wat er bij de klant speelt.

Vandaag heb ik diverse afspraken, waaronder een afspraak bij Glazenwasserij van Elten, Willems Vastgoed Onderhoud en Van de Zaag bedrijfswageninrichting. Daarnaast hebben we morgenochtend een ontbijtbijeenkomst op onze vestiging in Rotterdam Alexander voor de business club van Sparta Rotterdam. Namens de VKV Groep zal ik samen met Dennis van der Geest een presentatie geven.

Nu snel op weg naar Glazenwasserij van Elten. Zij willen hun wagenpark uitbreiden met een Renault Trafic. Deze auto wordt ingezet voor het verwijderen van graffiti op gebouwen. Omdat dit zeer specialistisch werk is moet de laadruimte van de Trafic zo worden ingebouwd dat de machine in de laadruimte goed toegankelijk is, maar ook waterdicht. Kortom de laadruimte moet worden voorzien van een coating en de vering moet sterk genoeg zijn voor de watertank van 600 liter. Een goed advies is dus erg belangrijk.

De afspraak ging goed en ik ga naar aanleiding van het gesprek de offerte verder uitwerken. Hiervoor zal ik enkele toeleveranciers benaderen voor een prijsopgave voor het coaten van de laadruimte. Vervolgens ga ik op weg naar Willems Vastgoed Onderhoud. Zij hebben akkoord gegeven op de bestelling van een nieuwe Renault Grand SCENIC en een Renault Mégane Estate. Tijdens de afspraak gaan we het verdere traject doornemen, zoals de levertijd en locatie. Na deze afspraak ga ik terug naar ons kantoor in Rotterdam Alexander. Hier verwerk ik de bezoekverslagen van de beide afspraken in ons systeem.

Voordat ik naar het bedrijf Van de Zaag ga om te kijken hoe de ombouw verloopt van een Master, neem ik samen met mijn collega van marketing de dag van morgen door. Morgen hebben we een ontbijt voor de business club leden van Sparta Rotterdam. Ik zal de leden namens de VKV Groep welkom heten en verwijzen naar onze huidige acties tijdens de bedrijfswagenweken.

Zodra we klaar zijn spring ik in de auto richting Numansdorp om bij de firma Van de Zaag de Master te bekijken. De Master wordt specifiek voor Stichting Revalidatiecentrum Rijndam omgebouwd en voorzien van een laadlift die tevens de achterdeuren vervangt. De laadlift zal worden gebruikt om rolcontainers in de laadruimte te plaatsen. Tevens zal men hier ook de belettering op de auto aanbrengen. Het mooie van dit project is dat we de auto turn-key bij de klant zullen afleveren. De klant heeft mij dus als enig aanspreekpunt en ik zorg ervoor dat de andere partijen met mij communiceren. De klant hoeft dus letterlijk alleen nog maar de sleutel om te draaien.

Het is inmiddels einde dag en ga snel mijn dag van morgen voorbereiden. Want naast de ontbijtbijeenkomst staan er uiteraard nog meer afspraken in de agenda!

 


Jorn is sinds 2010 accountmanager voor de zakelijke markt bij de VKV Groep en is gespecialiseerd in bedrijfswagens en 100% elektrische personenauto’s en bedrijfswagens. Heb je interesse in een kennismakingsgesprek met Jorn of heb je advies nodig? Stuur dan een e-mail naar: jorn.kreber@vkvgroep.nl

 

 • 1359x bekeken
 • Jorn Kreber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Meer blogs

 • Lekker met de LEAF

  BlogLekker met de LEAF

  Lees verder
  • 552x bekeken
  • John van Weelden
 • Wanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  BlogWanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  Lees verder
  • 2885x bekeken
  • Monique de Haan
 • De wereld beter maken met ZOE

  VlogDe wereld beter maken met ZOE

  Lees verder
  • 1825x bekeken
  • Jochem van Gelder