Meet & Greet met Richard Verschoor

Blog

BlogMeet & Greet met Richard Verschoor

In deze VKV blog de prijswinnaars van onze race VIP dag inclusief Meet & Greet met Richard Verschoor aan het woord: Gerda Verhagen en Fabian van Alfen

Op de Facebookpagina van de VKV Groep kon je VIP kaarten en een Meet & Greet met Richard Verschoor winnen. Daar wilden mijn zoon en ik wel voor in aanmerking komen! We wilden al graag naar de Gamma Racing Day in Assen toe, want ons idool Richard Verschoor kwam eindelijk weer eens een race in Nederland rijden. Natuurlijk deed ik dus mee aan de actie op Facebook en tot mijn grote vreugde kreeg ik een bericht van VKV dat ik de winnaar van de actie was.

Op zondag 6 augustus stapten wij om 8:00 uur in de auto richting Assen. We wisten al dat de race van de Formule Renault 2.0 om 10:50 uur plaats vond. Om 10:00 uur waren we in Assen, daar meldden we ons bij het Welcome Centre, er lagen daar Paddock kaarten voor ons klaar. In de Paddock mochten we ons melden bij de MP Motorsport truck want daar lagen de VIP bandjes voor ons klaar. Bij de truck aangekomen troffen wij meteen Jarno Opmeer, collega van Richard, die ons mee de pitbox van MP Motorsport in nam. In de pitbox was de ontvangst erg vriendelijk. De manager van het team verwees ons naar VIP room 30. Na een korte kennismaking daar konden we de race van Richard bekijken. We keken uit op de Geert Timmer bocht. Richard lag bijna de hele wedstrijd tweede maar net een paar ronden voor de finish haalde hij precies in de GT bocht zijn voorganger in en won zo de race! Op een scherm konden we de huldiging zien.

Om half 12 gingen we met een groep naar de pitbox waar we uitleg kregen en daar was ook de Meet & Greet met de rijders. Er was ruim de tijd om vragen te stellen, handtekeningen te vragen en het maken van foto’s van en met de rijders en de auto’s. Het was prachtig om alles van zo dichtbij te zien. We kregen technische uitleg van de monteurs en ook de rijders wilden van alles over hun auto vertellen. Daarna mochten we nog een blik werpen in de truck waar de rijders ook weer van alles uitlegden.

 

Om half 1 werd er een lunch in de VIP room geserveerd en terwijl wij een broodje aten keken we naar de Formule 1 demonstratie van Nico Hulkenberg. Robert Doornbos reed met een tweezitter zijn rondjes. Er was een demonstratie van een van een stuntrijder op een motor, gevolgd door een optocht van diverse voertuigen waaronder de Parijs Dakar vrachtwagen van de Rooij, en Tom Coronel met zijn Parijs- Dakar voertuig. Tim Coronel gaf een driftshow weg. Een leuke show dus om naar te kijken tijdens de lunch. Na deze show werd er met motoren de Yamaha R6 wedstrijd gereden. Mijn zoon en ik zijn daarna gaan kijken hoe de drie Formule Renault 2.0 auto’s in de truck werden gezet en hoe mooi alles past in een vrachtwagen.

Terug in de VIP room hebben we nog o.a. naar de Boss GP race gekeken. Het leuke is dan dat Neil Verhagen en Richard Verschoor gewoon bij ons in de VIP room zitten en net zoveel genieten van de races als wij.

Wij willen de VKV Groep heel hartelijk danken voor deze prachtige dag. De verzorging was perfect en de herinneringen zijn onvergetelijk. Ook gaat onze dank uit naar die drie lieve, spontane jongens: Richard Verschoor, Jarno Opmeer en Neil Verhagen. We hopen toch echt jullie alle drie over een paar jaar in de Formule 1 auto’s te mogen bewonderen. Het talent is er!!

 • 1896x bekeken
 • Gerda Verhagen en Fabian van Alfen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken

Meer blogs

 • Lekker met de LEAF

  BlogLekker met de LEAF

  Lees verder
  • 988x bekeken
  • John van Weelden
 • Wanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  BlogWanneer kom jij werken bij de VKV Groep?

  Lees verder
  • 4271x bekeken
  • Monique de Haan
 • De wereld beter maken met ZOE

  VlogDe wereld beter maken met ZOE

  Lees verder
  • 2003x bekeken
  • Jochem van Gelder