VKV KIDS Activiteiten

In de maanden oktober en november staan er een aantal fantastische activiteiten op de agenda, die we als VKV Groep organiseren in samenwerking met onze partners. We bieden de (klein-) kinderen van onze klanten graag de mogelijkheid aan om deel te nemen aan deze activiteiten. Er kunnen maximaal twee (klein)kinderen per VKV klant worden aangemeld.

VKV Groep | KIDS ACTIVITEITEN
Kartclinic met Richard Verschoor op woensdag 1 november in Huizen*
VKV Kids Clinic (voetbal) bij Sparta Rotterdam op woensdag 4 oktober in Rotterdam
Voorstelling De Wereldbetermakers met Jochem van Gelder op zondag 15 oktober in Waalwijk

Wilt u uw (klein)kinderen aanmelden voor een van deze activiteiten, klik dan verder via de link die vermeld staat bij onderstaande kids activiteiten:

 

Karten met racetalent Richard Verschoor

Datum: woensdag 1 november
Leeftijd: vanaf 8 jaar (t/m 12) en 1.30 meter

Als sportiefste autodealer van Nederland steunt de VKV Groep autosport talent Richard Verschoor. Momenteel rijdt Richard voor het Red Bull Junior Team in de Formule Renault 2.0. Al vanaf jongs af aan is Richard aan het racen en is begonnen in de karts. Graag deelt Richard zijn enthousiasme en tips tijdens een kartclinic. Wie weet ontdekken we hét racetalent van de volgende generatie tijdens de clinic. Aanmelden? Klik hier

 

VKV Sparta Rotterdam Kids Clinic 

Datum: woensdag 4 oktober 2017
Leeftijd: kinderen 6 t/m 14 jaar

Voetbaltraining krijgen in een echt stadion, wie wil dat nou niet? We organiseren een geweldige voetbalmiddag voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar bij eredivisionist Sparta Rotterdam. Een sportieve clinic onder leiding van Sparta trainers, handtekeningensessie met de spelers van de eerste selectie en voor iedereen een cool aandenken. Wie weet wil jij later profvoetballer worden en kan je je talent alvast laten zien. Aanmelden? Klik hier

 

Het Genootschap van de WereldBetermakers

Datum: zondag 15 oktober 2017
Leeftijd: volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar

De samenwerking tussen Jochem van Gelder en de VKV Groep staat altijd in het kader van een maatschappelijk doel, wat aansluit bij het duurzaamheidsbeleid van de VKV Groep. We ondersteunen dan ook met veel plezier één van de nieuwste projecten van Jochem van Gelder: Het Genootschap van de WereldBetermakers. Dit is een theatershow die kinderen uitnodigt om samen een masterplan te bedenken om de wereld beter te maken. Via VKV is het mogelijk om gratis en/of met korting naar de voorstelling te gaan.
Aanmelden? Klik hier

 

Voorwaarden & spelregels:

  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de activiteiten. Aanmelding is nog geen bewijs van deelname. De aanmelding is pas definitief, zodra je de bevestigings- e-mail vanuit de VKV Groep ontvangt.
  • Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, dan zal door loting bepaald worden welke kinderen worden ingeschreven. VKV klanten hebben bij plaatsing voorrang op niet-klanten. 
  • Deelname geldt uitsluitend voor de aangegeven leeftijdscategorie. 
  • Per 2 kinderen mag er één ouder, verzorger of begeleider mee.
  • Tijdens de activiteit zullen er beelden (foto/video) gemaakt worden. Door de inschrijving ga je akkoord met het gebruik en verspreiding van de beelden door de VKV Groep binnen Social Media uitingen en andere openbare uitingen in relatie tot de VKV Groep.