Scroll
Nieuwe auto’s / occasions

Bekijk ons ruime
aanbod voorraad auto’s

De Nissan MICRA, NOTE, PULSAR, JUKE, QASHQAI, X-TRAIL en MURANO zijn allemaal recent vernieuwd en helemaal van deze tijd. Om ervoor te zorgen dat u deze modellen snel kunt rijden, heeft VKV Nissan altijd een groot aantal nieuwe Nissans op voorraad. Ook onze elektrische Nissan modellen (LEAF en e-NV200) en Nissan bedrijfswagens (NV200, NV400, Primastar en Cabstar) kunt u snel rijden. Bent u op zoek naar een Nissan occasion? Ook dan bent u bij VKV Nissan op het juiste adres!
Werkplaats producten

U zoekt een betrouwbaar en vertrouwd adres voor het onderhoud aan uw Nissan. Bij VKV Nissan werken alleen maar gespecialiseerde en getrainde Nissan monteurs, service adviseurs en verkoop adviseurs.

Bekijk producten

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken
Werkplaats acties

35% korting op Bridgestone banden, gratis APK for Life, Nissan onderhoud op maat vanaf 99 euro en Nissan+ Card zijn enkele van de werkplaatsacties die u bij VKV Nissan vindt.

Bekijk alle acties

werkplaats acties

Bij VKV nissan bent u verzekerd van goede service & onderhoud tegen een scherpe lage prijs. Wij helpen u graag veilig de weg op!

 • Nissan APK for Life
  Nissan APK for Life

  VKV Nissan biedt trouwe Nissan klanten gratis APK. Elke nieuwe Nissan en iedere gebruikte Nissan met het Quality Line Occasion label krijgen levenslang gratis APK. Ook voor klanten die een Nissan+ Card hebben is de APK gratis!

  Bekijk de actie

blijf Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Zowel VKV Nieuws als Nissan nieuws kunt u hier lezen.

 • Alle VKV Nissan showrooms zijn 2e paasdag geopend
  Alle VKV Nissan showrooms zijn 2e paasdag geopend

  Al onze showrooms zijn op 2e paasdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Uiteraard is het deze dag mogelijk om een proefrit te maken in een nieuwe Nissan of (Nissan) occasion.

  Lees verder
 • Nissan LEAF eerste auto met lichtgevende lak op Weg van de Toekomst
  Nissan LEAF eerste auto met lichtgevende lak op Weg van de Toekomst

  De Nissan LEAF is de eerste auto met lichtgevende unieke glow-in-the-dark lak zodat deze ook in het donker goed zichtbaar is.

  Lees verder
 • Zaterdag 28 maart: Lentefair bij VKV Tiel
  Zaterdag 28 maart: Lentefair bij VKV Tiel

  Op zaterdag 28 maart vindt voor de derde keer van de Lentefair plaats bij VKV Tiel. De afgelopen twee edities van de VKV Lentefair waren een groot succes en we gaan er dit jaar wederom een feest van maken in onze Renault en Nissan showrooms.

  Lees verder
 • Nissan Private Lease aantrekkelijke route naar zorgeloze mobiliteit
  Nissan Private Lease aantrekkelijke route naar zorgeloze mobiliteit

  Nissan start met een eigen private lease label, Nissan Private Lease. Hiermee is de keuze voor een nieuwe Nissan extra aantrekkelijk. Voor een vast bedrag per maand rijdt de klant in een nieuwe Nissan. De maandbedragen beginnen met 262 euro voor een Nissan MICRA.

  Lees verder
 • Nissan SWAY op de Geneva Motor Show 2015
  Nissan SWAY op de Geneva Motor Show 2015

  Sway licht een tipje van Nissans designsluier voor de komende generatie van compacte Nissan-modellen als de nieuwe designtaal wordt toegepast op een Europese hatchback.

  Lees verder
 • Nissan LEAF voor vierde jaar op rij populairste EV
  Nissan LEAF voor vierde jaar op rij populairste EV

  De Nissan LEAF verstevigt zijn positie als populairste elektrische auto in Europa. Met 14.658 verkochte exemplaren in 2014 realiseerde Nissan een nieuw verkooprecord.

  Lees verder
 • VKV Nissan start verkoop nieuwe JUKE NISMO RS
  VKV Nissan start verkoop nieuwe JUKE NISMO RS

  Tijd om de sportiefste JUKE ooit los te laten op de openbare weg! De Nissan JUKE NISMO RS is te bestellen bij VKV Nissan voor prijzen vanaf € 33.990,-.

  Lees verder
Interieur dashbord
nissan vestigingen