Scroll
Nieuwe auto’s / occasions

Bekijk ons ruime
aanbod voorraad auto’s

Dacia is een groeiend merk in Nederland. Steeds meer mensen willen een Dacia rijden. Om ervoor te zorgen dat u snel in uw nieuwe Dacia Sandero (Stepway), Logan MCV, Dokker, Lodgy of Duster weg kunt rijden, heeft VKV Dacia altijd een groot aantal nieuwe en (jong) gebruikte Dacia's op voorraad.  Naar wat voor soort Dacia u ook op zoek bent, bij VKV Dacia vindt u hem!
Werkplaats producten

Een betrouwbare en betaalbare garage voor het onderhoud aan uw Dacia, dat is waar u op zoek naar bent. Bij VKV Dacia bent u op het juiste adres. Dacia Route Service (pechhulp), schadeherstel, onderhoud & reparatie, ruitreparatie, APK en nog veel meer: VKV Dacia biedt het!

Bekijk producten

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Afspraak maken
Werkplaats acties

VKV Dacia biedt voordelig onderhoud en andere scherpe acties waardoor u voor onderhoud en reparatie bij VKV Dacia moet zijn. Zo bieden we altijd 25% korting op Michelin banden, 10% korting op het vervangen van de distributieriem en bieden we u een gratis APK wanneer u deze uit laat voeren i.c.m. een Dacia onderhoudsbeurt.

Bekijk alle acties

werkplaats acties

Bij VKV dacia bent u verzekerd van goede service & onderhoud tegen een scherpe lage prijs. Wij helpen u graag veilig de weg op!

 • Doe nu de Dacia Zomercheck
  Doe nu de Dacia Zomercheck

  Een zomer zonder zorgen? Kom nu langs voor de Dacia Zomercheck. Nu voor slechts €9,95 bij VKV Dacia.

  Bekijk de actie
 • Dacia Route Service
  Dacia Route Service

  Kies voor Dacia Route Service bij VKV Dacia. Staat uw Dacia stil vanwege pech? Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week.

  Bekijk de actie
 • Dacia webshop
  Dacia webshop

  Op zoek naar accessoires voor uw Dacia? Ga dan naar de VKV Dacia webshop voor de meeste accessoires tegen de beste prijzen.

  Bekijk de actie

blijf Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Zowel VKV Nieuws als Dacia nieuws kunt u hier lezen.

 • VKV Groep steunt Kika en Team Daan van de Werken
  VKV Groep steunt Kika en Team Daan van de Werken

  Kanker is een verschrikkelijke ziekte waar te veel mensen aan overlijden. In de maand juni gaat de VKV Groep actie voeren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en in het bijzonder voor Team Daan van de Werken.

  Lees verder
 • Dacia introduceert een nieuwe Lodgy Stepway
  Dacia introduceert een nieuwe Lodgy Stepway

  Dacia introduceert de Lodgy Stepway. Een ruime vijf- of zevenzits MPV met de uiterlijke kenmerken van een crossover en met een uitgebreide uitrusting. De Lodgy Stepway is met ingang van april te bestellen bij VKV Dacia vanaf 18.790 euro.

  Lees verder
 • Zaterdag 28 maart: Lentefair bij VKV Tiel
  Zaterdag 28 maart: Lentefair bij VKV Tiel

  Op zaterdag 28 maart vindt voor de derde keer van de Lentefair plaats bij VKV Tiel. De afgelopen twee edities van de VKV Lentefair waren een groot succes en we gaan er dit jaar wederom een feest van maken in onze Renault en Nissan showrooms.

  Lees verder
 • Dacia viert 10 jarig bestaan op AutoRAI 2015
  Dacia viert 10 jarig bestaan op AutoRAI 2015

  Dacia grijpt de AutoRAI 2015 aan om uitgebreid feest te vieren. De stand staat nagenoeg volledig in het teken van het tienjarig jubileum van Dacia.

  Lees verder
 • Dacia presenteert jubileum modellen
  Dacia presenteert jubileum modellen

  Dacia viert zijn tienjarige verjaardag met speciale jubileum modellen. Prijzen worden begin maart bekendgemaakt en vanaf medio april staan de modellen bij VKV Dacia in de showroom.

  Lees verder
 • Prijzen Dacia Sandero Blackline bekend
  Prijzen Dacia Sandero Blackline bekend

  Dacia bewijst met de nieuwe Sandero Série Limitée Blackline opnieuw dat luxe niet veel hoeft te kosten. De prijzen van deze eerder aangekondigde extra complete uitvoering van de Sandero beginnen bij €12.690.

  Lees verder
 • In 10 jaar tijd 3 miljoen Dacia’s verkocht
  In 10 jaar tijd 3 miljoen Dacia’s verkocht

  “Sinds de rentree op de Europese markt in 2004 heeft Dacia met drie miljoen nieuwe auto’s echt een prestatie van formaat geleverd, zeker naar hedendaagse auto-industriële maatstaven”

  Lees verder
Interieur dashbord
dacia vestigingen